Świat jest takim jakim My go widzimy...wiele w naszym życiu zależy od nas samych.
Warto wszystko wziąć w swoje ręce i żyć pełną piersią niezależnie od tego co mówią i myślą inni. Życie mamy tylko jedno i staram się je przeżywać tak abym na starość nie miała okazji powiedzieć żałuję. Zatrzymuję szczęśliwe chwile w kadrach aby później mieć co wspominać i uśmiechać się jeszcze raz do tych wszystkich przeżytych miłych chwil.
Perfekcja, wielokrotnie na jej temat pisałam i znasz moje zdanie Jestem zdania, że ciągle jest coś do dopracowania a perfekcja to dla mnie ideał.
Cieszę się, że mogę przenosić w inny wymiar, gdzie wszystko wydaje się łatwiejsze
Buziaki zasyłam
Oj ciągnie i to bardzo...uwielbiam tam po prostu być, czuć ten niepowtarzalny klimat, zapach i historię w każdym kącie...czas jakby staje w miejscu
Bytomska w pierwszy piątek i sobotę miesiąca.
Tulę
Aga może tak mała fotorelacja z giełdy staroci? Starocie są takie fotogeniczne
Mądre to co napisałaś powyżej, bliskie mojemu sercu. Rzeczywiście dużo zależy od nas samych. Branie wszystkiego w swoje ręce jest pracochłonne, ryzykowne ale i opłacalne. Nagroda bezcenna - satysfakcja i radość.
Pozdrawiam!
Buziaki zostawiam...