Majuniaa Witaj!
No trochę się tych host się uzbierało.Nie mam jak niektórzy hostomaniacy ponad 100 czy 300 a znam takich.Ale więcej juz nie mam gdzie ich sadzić.
Tak w 98 % znam ich nazwy.Ale bywają pomyłki i mam kilka NN.
Luki-Łukaszu Może i masz rację, takie równe rabaty ,poukładane ani do mojej duszy nie pasują ani do mojego domku.ale czułam się jakoś bidniutko
przy waszych równiusieńkich ogrodach , rabatach linearnych, perfekcyjnie wymuskanych.a u mnie jest jak jest, jeszcze nie wszystko zrobione tak jak ma być w moich planach w moich marzeniach.

a ten trawnik już i tak deko się zmienił, bo trochę roślinek przybyło.A wokół hortensji i tak planuje wyciąć trawę, liliowce w środek i na boki żurawki, ale jeszcze mam ich za mało.Więc z dosadzaniem żurawek będzie później.I tak to na wiosnę planowałam zrobić ,ale zobaczymy jak to wyjdzie.
A reszta trawnika musi zostać dla moich chłopaków to koszenia, bo w samych rabatach zaryrałabym sie
ryska -Renatko witaj w moich progach.Ta Agawa ma kilka już ładnych lat, sama nie pamiętam ile.Może z 7 lub 8.Nie pamiętam dokładnie.
Luckaa -Lucynko Witaj , dziękuję za miłe słowa i zapraszam częściej
Napia-Agnieszko Witam cię! To pardwa okolica jest cudna, sielska i spokojna.Lubie rożne ,roślinki i tak juz tego sie uzbierało.ale jeszcze i tak coś tam dochodzi.
eda witaj, dziękuję za miłe słowa i zapraszam jeszcze,
A to fakt, bardzo podobne ładniutkie te trójsklepki,ale deko inne.
Dla tych ,którzy chcieli zobaczyć moje hosty, zdjęcie z lata, bo teraz już nie są takie ładne

.
To tyle bo i tak chyba przekroczyła limit zdjęć,Reszta następnym razem.
Ale już jakiś obraz będzie jak u mnie jest z hostami.