Witam serdecznie w piękny jesienny dzioneczek następnych miłych gości.
azzy Jeżówka hot papaya- to naprawdę piękna roślinka .Polecam!A taki kolorek żywy chyba wszędzie będzie pasował.
popcarol Jesień w dalszym ciągu jest kolorowa, ciepła i ładna,chciałoby się powiedzieć ,niech tak będzie do grudnia.Póki nie ma przymrozków to i roślin więcej widać i kolorów oczywiście
Mala_Mi -Aniu Witaj w moich progach.hmm mówisz,że na rewizycie wyjątkowo dużo. napisałaś i skasowało się .Oj szkoda, ciekawa jest opinii innych, spostrzeżeń ,jakie mają co do mnie czy do mojego ogrodu, czy roślin.Takie wypowiedzi dużo dają.A może jeszcze raz spróbujesz napisać ??
Bratnia dusza-- fajnie , podoba już mi się to
)
malgocha1960 -Gosiu Witaj i w tej przestrzeni
Kondzio Podobne roślinki mamy, to fajnie, będzie o czym wzajemnie pisać o naszych doświadczeniach.A ogród mam z większej perspektywy z wcześniejszego lat.Zaraz pokaże trochę.
Luki -Łukaszu Witaj w tej przestrzeni.przestrzeni. Kolorowo to i ja lubię, a u ciebie byłam nie raz i wiem,że masz piękny ogród.
Dzięki za wskazówki techniczne, no widzisz, nie wiedziałam,że tutaj wrzucamy po 4 zdjęcia na post .Będę pamiętała już
BusyBee Witam również miłą krajankę.tak 100 km, to całkiem niedaleko.
I dziękuję za miłe słowa
07_Rene -Renatko witaj.no tak mój ogród nie jest taki wymuskany, prowadzony pod linijkę, jest kolorowy, zmienny i oto mi chodziło.
Ewkakonewka Witam drugą krajankę!!Dziękuję za miłe słowa.
Jakoś tak spontanicznie postanowiłam założyć tutaj watek, a nie tylko was podglądać po cichu, ale już mi się chce na zielone tematy pogadać , wymienić doświadczeniami, radami.A macie spotkanka ? A gdzie ??
zciut szerszej perspektywy.
yolka Jolu witaj .Dziękuję za miłe słowa i zapraszam częściej
Zaraz wam pokaże mój ogród z wcześniejszego lata, z ciut szerszej perspektywy.Trochę się zmieniło, boi roślinek zostało dosadzonych.
Powiedzcie a jakie rozmiary zdjęć tutaj się wstawia ???