Mam nadzieję, że ocieplenie będzie, a przynajmniej tak wynikało jak zajrzałam dziś do prognozy pogody. Od poniedziałku zapowiadają słonecznie, z temperaturami 13-17 stopni, bez przymrozków w nocy. I takiej pogody sobie i Tobie życzę
Witaj w moich progach
O tak, bardzo .jeszcze wspominam to ciepełko, kolory , zabytki i wspaniałą kuchnie włoską
masz racje nasz wiosna choruje, i zimna i deszczowa
Ale dzisiaj lecące nad działką dwa bociany widziałam
Zapraszam częściej .
powojniki nie śpią
Ależ proszę.ja też często korzystam z informacji jakie podajecie , co do rożnych roślin.
jagoda kamczacka już pączki z kwiatami.Tylko ciepełko będzie i będą kwiatuszki w pełni
u mnie często deszcz siąpi i zimo.ale dziś dało się popracować trochę w ogrodzie.
Och, ja też się cieszę na to jutrzejsze spotkanie.
już rano wyjedziemy obejrzymy z mężem wszystko, bo i budowlane i wystroje będą ciekawe dla nas
To do zobaczenia jutro !!
O tak, cudne wspomnienia Zdjęć narobiłam mnóstwo
Akululatory naladowane na cały sezon
.oj... ale dobrze,że wiosna idzie .Będzie duuuże zajęcie i nowe doznania i potem wspomnienia
quote=Kawa napisał(a)]wiosna się wlecze Aniu
jakoś jej nie śpieszno..
Oj, tak, tak.
ale dzisiaj widziałam nad domkiem na działce 2 lecące bociany,Wiosna przyszła!!!
Dziś było średnio, pół dnia na działce spędziłam to wiem..
Tak, tak prognozy zapowiadają lepsze dni .Oby, bo już bardzo tego ciepełka chce się .Oj chce
To co jutro się spotykamy na żywo ???
ja już się ciesze
Sylwuś dziękuję bardzo
Dziś trochę popracowałam na działce, potem zakupy i jmakm to mkieciece zycie,,wieczór trochę z filmem i forum.
Jutro cały dzień w Lublinie i najważniejsze spotkanie z dziewczynami z forum.Dla mnie pierwszy raz m
Potem w planach kilka ogrodowych zaliczę ,Także pozaglądam do was w poniedziałek
wiosna jakaś tam jest już
Lubię różne fazy roślin i te początkujące też
mój 8 letni sprzęt - lustrzanka ale jeszcze się sprawdza, obiektyw dodatkowy do makro dostałam od męża w prezencie :
W sezonie będą lepsze