Aha,
a ja zastanawiałam się nad
BOUQUET PARFAIT
BONICA `82
ALBERICH też
HEIDETRAUM
ELMSHORN to na pewno
I jeszcze zobaczymy...
Niestety nie wiem, czy ta Bogusi, to Barbara.Trzeba ją zapytać.
Umnie babie lato trwa od czerwca lato wyjatkowe dla pajakow. Przada wszedzie te swoje nici, przejsc przez ogrod nie mozna.
Ciagle sie zastanawkam jak pajak moze rozciagnac nic miedzy drezwami w odstepie 4 metrow jak one to robia.
Kupilam w tym roku bobo potrzebna mi mniejsza, ale widze ze u ciebie to kolos jakies wynaturzenie. Dziwnie kwietnie to jedna bortensja? Pol przekwitla pol rozkwita.
Kiedys bardzo duzo robilam iwek w occie mialam tego tyle, ze codziennie jeden sloik zjadalismy. Od 6 lat nie robie.
Wlasnie siedze teraz i podjadam wegierki slodkie, ale jeszcze nie nadaja sie na powidla ktore uwielbiam moze za tydzien dwa beda juz dobre.
Ciasto drozdzowe z powidlami robie duzo.
Aniu bardzo podoba mi sie ta roza. Poczytam o niej i moze wiosna nabede. Czy ona wysoka? Bo usune Bonica jestem nka zawiedzona. Na fotach tak pieknie wyglada a u mnie dlugie pedy rosna. W tym roku bardzo malo kwitly umnie.
Aniu werbene wysiej w jesieni i zaznacz miejsce sobie nasiona wiosna wzejda. Jezeli chcesz wysiac wiosna Nasiona aby wzeszly wiosna musza zime przelezakowac w lodowce. Czesc whsiej jesienia czesc wiosna. Ja w tym roku nie wysiewalam i same sje rozsialy w nadmiarze.