O faktycznie mize byc wiecej tego przetacznika trudno bedzie bo jakbym miala te wszystkie rosliny na raz to bym sobie poukladala a tak bede skladac to w czasie
Dla zainteresowanych pszczolami przy kwiatkach proponuje lekture wypowiedI z dzisiejszego poludnia u marty zielonej ogrodniczki marzenie o zielonym ogrodie
jest objaśnienie legendy, więc doczytałam. ale Kasiu wyjasniej jeszcze jak krowie na rowie, co to te brązowe pasy?
edytuję:
zestaw roślin super, tylko co będzie jak brzozy podrosną i będazacieniać innym roślinkom? przetacznik, przecież lubi słonko. Może dodaj tam coś cieniolubnego?
Brzoza bedIe zawsze nad roslinami a slonce świeci na to miejsce z przodu bo to pd. Wiec te rosliny zawsze beda w sloncu a dokladnie na patelni...wlasnie mi ta brzoza omdlewa
a no to co innego. Ja jeszcze nie jestem tak biegła u Ciebie z rozstawem rabatek wiesz co, ja jak sobie planuję jakąś rabatę i nie wiem ile roślin mi tam wejdzie to wychodzę z patykami bambusowymi i np długimi wykałaczkami i wtykam sobie mniej więcej gdzie rośliny powinny się znaleźć. Później zliczam jedne i drugie i prawie zawsze się zgadza...