Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » RRR - różane rozmaitości Renaty i nie tylko różane :)

RRR - różane rozmaitości Renaty i nie tylko różane :)

rozark 13:32, 07 lut 2016

Pashminę mam, potwierdzam, kwitła w tym roku do stycznia, Fresię zamówiłam, a o innych muszę pomyśleć
Dorota123 19:56, 07 lut 2016

Jak długo masz New Dawn? Bardzo obficie u Ciebie kwitnie. U mnie jest 2 lata, nie lubię jej, mimo powtarzania kwitnienia. Dostała szansę na kolejny rok, ale nie jestem pewna czy utrzyma tę miejscówkę.
Piękne masz róże i całkiem okazałą kolekcję posiadasz, a mówiłaś, że masz małą działkę, chyba trochę gumowy masz ten ogródeczek.
agata19762 20:30, 07 lut 2016

Witam Reniu ...
jesteś naszą różaną specjalistką
sporo tego dobra nazbierałaś ...
szacunek !!!
Rench 20:50, 07 lut 2016

rozark - nie ma nic fajniejszego niż poranna kawa na tarasie i zapach moich Fresii Przyznam,że tylko je wyczuwam z daleka,do innych trzeba nos zapchać

Dorota123
- ja też ją miałam przemiejscowić i nawet ścięłam o połowę te baty,ale kiedy na zdjęciach się przypomniała,trochę szkoda....a całe lato psioczyłam na nią

agata19762 - jak już, to różaną kolekcjonerką
Do specjalistki,jak do nieba
mirkaka 20:58, 07 lut 2016

Ale tu cudne wspomnienie lata Różany zawrót głowy.
Ewik 20:58, 07 lut 2016

Renia kolejne piekności moje oczy cieszą
Napia 20:59, 07 lut 2016

Reniu, dałabyś na priv namiary na Pashminę? U Ciebie pięknie i długo kwitnie, a myślę o niej od ubiegłego roku
Pokazywałaś Marię Teresę. Zastanawiam się nad nią. Jesteś z niej zadowolona? Chciałam posadzić ją przed Rhapsody in Blue, jako niższe i jaśniejsze piętro. Co o tym myślisz?
Bodziszek, o który pytałaś, to geranium magnificum - bodziszek wspaniały.
Ewik 21:00, 07 lut 2016

rozark napisał(a)
Pashminę mam, potwierdzam, kwitła w tym roku do stycznia, Fresię zamówiłam, a o innych muszę pomyśleć

Wszyscy chwalą , to ja rzeczywiście na felerną sadzonkę trafiłam . Juz jej powiedziałam, ze jak w tym sezonie sie nie poprawi pójdzie wek - moze poskutkuje
dorotka_z 21:18, 07 lut 2016

Renato, dziękuję za poradę odnośnie czerwonych róż. Myślę, że dobrze wymysliłaś i chyba zrobię jak piszesz. Myślisz, ze jeden krzak Red Leonardo wystarczy czy dokupić towarzystwo? Pomyślałam, że mogę ją posadzić z Red Fairy i przywrotnikiem a do tego dodać niebieskiego bodziszka (poluję na Rozanne) i wysoką szałwię caradonna (też nie mogę kupić, ale w końcu się uda). Obok mam niebieskie kłosowce, więc też będzie pasowało. Co myslisz?
Madzenka 06:46, 08 lut 2016

Poczekam na kolejny sezon Twojej Tuscany abyś mi powiedziała jak duża rośnie.
Czy ta VIolett Parfume taka fioletowa jest w rzeczywistosci bo Ana Art szuka fioletowych róz.

Ślicznotka z Koblencji bardziej czerowna czy jak Red Lonardo malina z domieszką purpury?