Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pasja posiadania ogródka

Pasja posiadania ogródka

Mysza 17:05, 19 mar 2015

Śliczne krokusiki
Ewa777 17:07, 19 mar 2015

Krokusiki śliczne, a szczypiorek apetyczny
Ciekawa jestem jak wygląda teraz Twoja hodowla
wiewiora 20:14, 19 mar 2015

Gosiu mi też się podobają ,taki drobiazg a oko cieszy.

Ewo Wczoraj przepikowałam paprykę ramiro,część pomidorków już przepikowana ,dziś wróciłam wcześniej z pracy bo od wczoraj choroba mnie rozkłada a tu przedemną 5 dni pierwszych zmian i niema mnie kto zastąpić ,jeszcze córcia dostała teraz gorączki ,mierze a tu 39 stopni.Jutro lekarza trzeba zaliczyć
Zuzula 10:44, 20 mar 2015

agnieszka_podpora napisał(a)
Ja znam lepszy pomysł i się zaopatrzyłam HaHa -ucinasz butelkę po wodzie mineralnej w połowie lub jaka kolwiek wysokość cię zadowoli(0,5l-1,5l)zależy jaki kubek ci odpowiada

No właśnie wpadłam na ten pomysł niedawno i obcinam denka ze wszystkiego, z czego się da. Nawet tutki od papieru zaczęłam odkładać. Na przyszłą wiosnę będę zaopatrzona. W sumie można kupić te tekturowe wielodoniczki, ale u mnie 10 komór kosztuje 4 zł i jak sobie pomyślę, że za te 4 złote mogę mieć jakąś sadzonkę, albo garść cebul, to mi poprostu szkoda kasy. Pewnie wiesz, że wysiewy fajnie wschodzą w pudełkach plastikowych z wieczkiem. Jak dla mnie rewelacja.

Jak córcia? I jak Ty się czujesz?
Mnie też wczoraj przewróciło grypsko, ale dziś już duużo lepiej.

Zdrówka życzę i miłego weekendu.
Karlinka 12:12, 20 mar 2015

Świetny pomysł z tymi butelkami, na pewno wykorzystam zdrówka życzę.
Rench 10:48, 22 mar 2015

Jakie zmiany szykujesz?
Tak na szybko to mikstura z czosnku cytryn i miodu by ci się przydała
Miałas może kiedyś malwe jednoroczną >

wiewiora 20:20, 22 mar 2015

Tak mnie zmogła ta choroba że niemam siły,antybiotyk pokazał skutki uboczne ipostanowiłam go po dniach odstawić teraz dokuruję się naturalnymi środkami,za moje siewki wezne się po niedzieli,pozdrawiam wszystkich serdecznie,czekam na przesyłkę mieczyków i róż.
monia 20:40, 22 mar 2015

Oj Aga to ja tak zajęta swoją działką że przeoczyłam u Ciebie wątki mam nadzieje że już lepiej i przegoniłaś chorubsko najgorzej że córcia złapała ale jak najbardziej naturalnie u mnie babcia zawsze mleko gorące nie zagotowane, czosnek, miód, sok z maliny i wszystkie kordły z domu na mnie i ani nogi ani ręki na wierzch taka sauna. Do tej pory stosuje jak łapie to wypocić się i góra 2 dni max i na nogach i i zero kąpieli co takie nie fajne jest i męczące i najgorzej noc, ale zawsze ta metoda nam pomaga tylko ubrania zmieniać spocone dopiero jak choroba wyjdzie wszystko wyprać i na dworze suszyć
monia 20:43, 22 mar 2015

a u mnie kuzynka ma dziecko jak chora jest to broń B, żeby się nie przepociła i nie zmęczyła i zaraz jak po kilku godz gorączka w dzień przechodzi to dziecko normalnie chodzi i funkcjonuje a wieczorem wiadomo nawrót
jona 20:57, 23 mar 2015

Wyzdrowiały już: córcia i Ty? Uśmiechy dla obu