Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;)

Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;)

szemusia 08:27, 26 lip 2019

Ale widoki Pięknie psze pani Tak żurnalowo.

A powidz mi, czy ty masz nawadnianie? Chodzi mi szczególnie o hortki przy plocie i tujach sąsiada. Moje w tym roku takie wypierdki. Podejrzewam, ze korzenie tuj się dostały do nich i wyjadają co najlepsze. W zeszlym roku byly dwa razy wieksze. U ciebie są bardzo ładne, a też bliziutko tuj...
beata_m 10:06, 26 lip 2019

szemusia napisał(a)
Ale widoki Pięknie psze pani Tak żurnalowo.

A powidz mi, czy ty masz nawadnianie? Chodzi mi szczególnie o hortki przy plocie i tujach sąsiada. Moje w tym roku takie wypierdki. Podejrzewam, ze korzenie tuj się dostały do nich i wyjadają co najlepsze. W zeszlym roku byly dwa razy wieksze. U ciebie są bardzo ładne, a też bliziutko tuj...

Dzięki Betko Co do mam podlewanie to podlewam ręcznie .... w upały co trzy - cztery dni dostawały konewkę wody Niestety konkurencja w postaci tuj sąsiada i brzóz jest spora także myślę, że nie dałyby rady bez wsparcia.

beata_m 10:06, 26 lip 2019

Johanka77 napisał(a)

No co Ty! Kiedyś skończysz

hihihih mam nadzieję
Dominika11 10:18, 26 lip 2019

zachwycam się jak zawsze - pieknie
szemusia 10:24, 26 lip 2019

Co trzy cztery dni??? Kurcze, ja muszę lać codziennie, bo po prostu więdną a i tak wypierdki takie w tym roku. Już wymyśliłam, że wkopie ogranicznik z blachy, coby te korzenie oddzielić...
beata_m 13:04, 27 lip 2019

Dominika11 napisał(a)
zachwycam się jak zawsze - pieknie

eeee tam
beata_m 13:05, 27 lip 2019

szemusia napisał(a)
Co trzy cztery dni??? Kurcze, ja muszę lać codziennie, bo po prostu więdną a i tak wypierdki takie w tym roku. Już wymyśliłam, że wkopie ogranicznik z blachy, coby te korzenie oddzielić...

Opatentowałam sposób, że naprzemiennie codziennie inna rabatka jest podlewana, wszystko podlewam ręcznie więc nie dałabym rady całości w jeden wieczór podlać
beata_m 11:22, 04 sie 2019

ogrodowo...

warzywnie...

beata_m 11:43, 04 sie 2019

i rabatka .... na którą co roku brak koncepcji ... była stipa ale pokładła się strasznie:

w donicy też będzie wymiana stipy na rozplenice little bunny (czekam na dostawę) tylko w pierwszym roku stipa w donicy była fantastyczne - w tym roku bardzo marnie:

anna_t 12:36, 04 sie 2019

Miodzio!
Może zelazne bergenie z sesleria jesienna? Ładnie się komponuje to zestawienie