Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Kindzia 17:20, 05 kwi 2018

Monia81 napisał(a)

Ma być ładniutko, więc bierz wolne taki mam czas w pracy, że mi nie pasi brać wolne i mnie nosiii na maxa...

Ja właśnie jeszcze w poniedziałek bym mogła...zobaczę jak się wyrobię.

Wiem jak Cię nosi
Kindzia 17:27, 05 kwi 2018

paniprzyroda napisał(a)
Ból dojeżdżania do ogrodu poznałam przez 4 lata, chociaż blisko było. Teraz bez kłopotu, już godzinkę w nim byłam, przerwa na kawę, do pracy później, ale jutro cały dzień w niej spędzę. Czym pryśniesz na grzyba?

4 lata...właściwie to jestem pogodzona i przyzwyczajona z tymi dojazdami, od 2011 roku do ogrodu dojeżdżam, bo do domu jeszcze rok wcześniej. Tylko mnie nosi jak pogoda sprzyjająca, a robota tam leży.
Co pierwsze w rękę wpadnie...mam Falcon, Syllit, Topsin, Miedzian też na pewno. Mam Signum jeszcze, ale to na bukszpany trzymam. Ledwo je wyciągnęłam z grzyba, dostaną teraz profilaktycznie po cięciu. Widzisz, miałam środek odkażający do nożyc kupić...skleroza, chyba jakiś denaturat mam...

Miło mi, że zajrzałaś Mariolko
Bogdzia 21:48, 05 kwi 2018

Kindzia napisał(a)

Ona jest strojnisia, lubi sukienki Moje będzie mi dane dożyć czasów studenckich Marcysi...kawał czasu...

Zobaczysz jak szybko ten czas minie, ja też nie mogę uwierzyc.
Kindzia 09:11, 06 kwi 2018

Bogdzia napisał(a)

Zobaczysz jak szybko ten czas minie, ja też nie mogę uwierzyc.

I nie wiem, czy to jest dobra wiadomość Bogdziu...
Monia81 09:30, 06 kwi 2018

Troszku się nam ochłodziło... ale do tyrania nawet niezła pogoda, byle żeby nie padało... Dzisiaj jedziesz na Pszczynę?, mimo tego ochłodzenia ma być ładnie, także zobaczymy... owocnej pracy Kasieńko, buziolki
Kindzia 09:34, 06 kwi 2018

Monia81 napisał(a)
Troszku się nam ochłodziło... ale do tyrania nawet niezła pogoda, byle żeby nie padało... Dzisiaj jedziesz na Pszczynę?, mimo tego ochłodzenia ma być ładnie, także zobaczymy... owocnej pracy Kasieńko, buziolki

I deszcz przepaduje od czasu do czasu. Jadę, będę po południu. Pewnie dzisiaj dam sobie spokój z robotą ogrodową...ale jutro, jak tylko troszkę się ociepli...frrrrruuuuu...do roboty Jak sobie pomyślę ile cięcia mnie czeka...już mnie ręka boli
Monia81 09:41, 06 kwi 2018

Kindzia napisał(a)

I deszcz przepaduje od czasu do czasu. Jadę, będę po południu. Pewnie dzisiaj dam sobie spokój z robotą ogrodową...ale jutro, jak tylko troszkę się ociepli...frrrrruuuuu...do roboty Jak sobie pomyślę ile cięcia mnie czeka...już mnie ręka boli

Nie dziwię, się, że już na samą myśl cię boli, moje pęcherze się już goją... teraz to tylko kręgosłup codziennie czuję i z łóżka ciężko się zwlec, ale jeszcze chwila i wrócę do formy, muszę się rozruszać po tej zimie
Kindzia 09:44, 06 kwi 2018

Monia81 napisał(a)

Nie dziwię, się, że już na samą myśl cię boli, moje pęcherze się już goją... teraz to tylko kręgosłup codziennie czuję i z łóżka ciężko się zwlec, ale jeszcze chwila i wrócę do formy, muszę się rozruszać po tej zimie

Pęcherze??? Matko, tych nie przewiduję Trzeba się rozruszać Ja pewnie też będę miała kłopot z zejściem ze schodów w niedzielę rano, a mam nowe szpilki, mus założyć do kościoła...ale czego to kobieta nie zrobi, żeby wyglądać
Monia81 09:49, 06 kwi 2018

Kindzia napisał(a)

a mam nowe szpilki, mus założyć do kościoła...ale czego to kobieta nie zrobi, żeby wyglądać

Damy radę, no bo jak nie my to kto
Kindzia 09:55, 06 kwi 2018

Monia81 napisał(a)

Damy radę, no bo jak nie my to kto

Wiadomo