Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Kindzia 13:59, 23 kwi 2018

adewzuol napisał(a)
Trzmielinki świetnie wyglądają po strzyżeniu, zachwycam się magnoliami i tulipanami.

Dałam radę wszystkie ogolić, na jakiś czas spokój będzie, bo rośnie totot jak dzikie...

Magnolie...mają u mnie specjalne względy, przez pamięć o mojej mamie...
Kindzia 14:07, 23 kwi 2018

Nie wykonałam planu...rodzinka mi się zjechała w sobotę w południe i do niedzieli miałam inną, niż ogrodową, rozrywkę
Ale trzmieliny przycięte, żywopłot buksowy na skarpie też i wertykulacja zrobiona i pograbione. W piątek opryskamy na chwasty w trawniku, za tydzień koszenie i nawóz. Deszczu poproszę potem
Mam nie ogarnięte na przedpłociu, następnym razem, trudno. Ale za to przekwitki mam pościnane w ogrodzie
Zdjęcia mam nie zgrane z aparatu, postaram się to dzisiaj zrobić. A mam wertykulację i jeszcze małe co nie co.

Miłego tygodnia
Basilikum 14:28, 23 kwi 2018

Kindzia napisał(a)

tulipanki na cycku słońcu i cieniu

chyba mamy takie same

piekne Magnolie masz moja zakwitla jednym kwiatem i to z dwa dni kwitla. Obrazilam sie i nie zrobilam jej fotki

Czekam na deszcz
kasja83 14:48, 23 kwi 2018

Kindzia napisał(a)
Nie wykonałam planu...rodzinka mi się zjechała w sobotę w południe i do niedzieli miałam inną, niż ogrodową, rozrywkę
Ale trzmieliny przycięte, żywopłot buksowy na skarpie też i wertykulacja zrobiona i pograbione. W piątek opryskamy na chwasty w trawniku, za tydzień koszenie i nawóz. Deszczu poproszę potem
Mam nie ogarnięte na przedpłociu, następnym razem, trudno. Ale za to przekwitki mam pościnane w ogrodzie
Zdjęcia mam nie zgrane z aparatu, postaram się to dzisiaj zrobić. A mam wertykulację i jeszcze małe co nie co.

Miłego tygodnia

Taka pogoda, ze żal było nietowarzysko coś czasu nie pospędzać...u mnie plany też niemałe, a skończyło się mało pracowicie
barbara_kraj... 18:29, 23 kwi 2018

Kasiu, u Ciebie ogród o każdej porze roku piękny, ale wiosna bije pozostałe na głowę!
Pozdrówka ślę.
Kindzia 18:35, 23 kwi 2018

Basilikum napisał(a)

chyba mamy takie same

piekne Magnolie masz moja zakwitla jednym kwiatem i to z dwa dni kwitla. Obrazilam sie i nie zrobilam jej fotki

Czekam na deszcz

To polecane tulipanki. Podobno nie giną, bo wykopywać ich nie mam zamiaru.

Upał mamy, magnolie krótko kwitną w tym roku. Moja biała ma z kwiatów jeszcze, żółtek opada na umór.

Właśnie się w Zabrzu ciemno jak w nocy zrobiło, wieje...burza jak byk zaraz będzie.
Kindzia 18:36, 23 kwi 2018

kasja83 napisał(a)

Taka pogoda, ze żal było nietowarzysko coś czasu nie pospędzać...u mnie plany też niemałe, a skończyło się mało pracowicie

Nie miałam w planach towarzysko. Ale było miło. Lubię jak wszystkie dzieci razem mam
Kindzia 18:38, 23 kwi 2018

barbara_krajewska napisał(a)
Kasiu, u Ciebie ogród o każdej porze roku piękny, ale wiosna bije pozostałe na głowę!
Pozdrówka ślę.

Basiu jak miło, że mnie odwiedziłaś I dziękuję za miłe słowa

Właśnie leje jak z cebra...byle nie zniszczyło nic.

Buziaki ślę
barbara_kraj... 18:42, 23 kwi 2018

Kasiu, często do Ciebie zaglądam, ale wciąż musiałabym pisać to samo: że pięknie, elegancko, cudownie itd.

U mnie też pada!
Kindzia 18:54, 23 kwi 2018

barbara_krajewska napisał(a)
Kasiu, często do Ciebie zaglądam, ale wciąż musiałabym pisać to samo: że pięknie, elegancko, cudownie itd.

U mnie też pada!

To podobnie mamy, bo ja do Ciebie też często Wiem co się u Ciebie dzieje na bieżąco.

Może borsuk u Ciebie mieszka...czysto wokół, one bardzo porządnickie są...