Żółta z pięć lat ma, to moja pierwsza magnolia...i miała być ostatnią
Zależy od pogody. Jak chłodniej, to 3 tygodnie. Teraz pewnie będzie krócej, ze dwa...
Tak, u nas letnia pogoda. Wczoraj nareszcie trochę popadało, bez ekscesów na szczęście.
W czwartek znowu deszcz zapowiadają, potem znowu prognozują lato u nas.
Oboje lubimy porządek, całe szczęście, że tak się dobraliśmy
Trawa dopiero w robocie, ale mam nadzieję, że piękna będzie
Kawkę pijemy, zawsze na Ciebie czeka, przecież wiesz...bigosu dawno nie gotowaliśmy, ciągle pilnujemy wagi, niestety Ale jak przyjedziesz, to ugotujemy, bez drobiu, to oczywiste
Ja tnę krótko, to rośnie jak dzikie. Za miesiąc już nie będą takie regularne i znowu mnie będą zmuszać do myślenia o cięciu...
Dobrze rozpoznałaś tulipany, naszukałam się w zeszłym roku na forum, które polecane są, że nie giną. I na te padło.
Nie, nie wykopuje tulipanów. Jedynie w tym roku muszę zamienić miejsca egzotików z chińczykami. Bo mi wielkością nie pasują.
u mnie z trawnikiem jeszcze Taki Problem jest, ze on jest podany jako laka i dostajemy za niego kase z Uni wiec raz w roku musimy go rolniczo uzytkowac czyli sianko robic. To moja bolaczka jest ale za Jakis czas bedziemy mogli to zmienic
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"