Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Monia81 10:11, 06 lip 2018

Kasiu super, że już wróciłyście wspaniałe miałyście wakacje, super pogoda, super towarzystwo więc czas płynie w przyjemniej atmosferze piękna młoda para i otwarty nowy rozdział ich wspólnego życia, niech się kochają, bo miłość wszystko przezwycięży
mam nadzieję, że się niedługo spotkamy, bom stęskniona za Wami kobitki buziaczki
Kindzia 10:16, 06 lip 2018

Monia81 napisał(a)
Kasiu super, że już wróciłyście wspaniałe miałyście wakacje, super pogoda, super towarzystwo więc czas płynie w przyjemniej atmosferze piękna młoda para i otwarty nowy rozdział ich wspólnego życia, niech się kochają, bo miłość wszystko przezwycięży
mam nadzieję, że się niedługo spotkamy, bom stęskniona za Wami kobitki buziaczki

Tak, super było

Miłość najważniejsza, łatwiej wybaczać sobie błędy

Nie wiem kiedy, lipiec mam zapełniony do granic możliwości i już plany się krystalizują na weekend sierpniowy. Ale może się uda

Ściskam
Ewa777 10:35, 06 lip 2018

Kasiu, wspaniały wyjazd urlopowy - to już pisałam u Gosi Stworzyłyście super ekipę

Dla młodych życzę samych radosnych chwil na nowej drodze życia Gratuluję Ci wspaniałej synowej

Ogród na pewno ogarniecie przez weekend - takie z Was pracusie, że nie ma innego wyjścia

Jeżeli chodzi o pogodę, to u mnie tak jak u Justynki - nic nie pada od maja. Może z dwa razy przeszło kropidło, a tak ciągle susza.
Katkak 11:15, 06 lip 2018

Kasiu wakacje cudne, podwodny świat niesamowity. I ślub syna, gratulabje. Fajne Ciacho. To teraz będziecie pewnie wnuków wypatrywać.
Doranma 11:16, 06 lip 2018

Widoki z wakacji wspaniałe ale dla mnie za gorąco- lubię nasz klimat. Widok wyczekiwanej lilii w rozkwicie wspaniały ☺
BasiaLT 14:39, 06 lip 2018

Wakacje cudne i ze względu na miejsce ale przede wszystkim na towarzystwo. Ja jetem na miejscu a i tak chwaściorów mam multum. I suszę w pakiecie.
Kindzia 11:03, 09 lip 2018

Ewa777 napisał(a)
Kasiu, wspaniały wyjazd urlopowy - to już pisałam u Gosi Stworzyłyście super ekipę

Dla młodych życzę samych radosnych chwil na nowej drodze życia Gratuluję Ci wspaniałej synowej

Ogród na pewno ogarniecie przez weekend - takie z Was pracusie, że nie ma innego wyjścia

Jeżeli chodzi o pogodę, to u mnie tak jak u Justynki - nic nie pada od maja. Może z dwa razy przeszło kropidło, a tak ciągle susza.

O tak, było niezapomnianie Już się szykujemy w czwórkę na sierpień

Dziękuję, przekażę Jak na razie, nie mogę narzekać

Zasuwaliśmy, ale jeszcze nie wszystko...

U nas też już znowu sucho, ale ma padać trochę w środę. Byle się sprawdziło i popadało solidnie.

Kłopot z wodą w tym roku na większym obszarze Polski...co zrobić...
Kindzia 11:07, 09 lip 2018

Katkak napisał(a)
Kasiu wakacje cudne, podwodny świat niesamowity. I ślub syna, gratulabje. Fajne Ciacho. To teraz będziecie pewnie wnuków wypatrywać.

Tak, bardzo nas fascynują rafy. Córka mnie namawia na wypad we dwie tylko...ale czy nas mężowie puszczą same???

Syn do męża podobny, to dla mnie ciacho Czy ja wiem czy oni tak w planie od razu wnuki dla nas mają??? Na razie na brak wnuczków nie narzekam. Mamy dwie sztuki Marcelinka jeszcze mała, 3 i pół roczku, to mi się nie ckni jeszcze za drobiazgiem.

Miło mi, że mnie odwiedziłaś Kasiu
Kindzia 11:09, 09 lip 2018

Doranma napisał(a)
Widoki z wakacji wspaniałe ale dla mnie za gorąco- lubię nasz klimat. Widok wyczekiwanej lilii w rozkwicie wspaniały ☺

Akurat w Egipcie 40 stopni to mniej odczuwalne niż 35 u nas. Tam nie ma takiej parówy, inna wilgotność. Spróbuj, sama zobaczysz

Po gobasiowej już tylko wspomnienie zostało, fajnie, że dotrwała do naszego przyjazdu
Kindzia 11:11, 09 lip 2018

BasiaLT napisał(a)
Wakacje cudne i ze względu na miejsce ale przede wszystkim na towarzystwo. Ja jetem na miejscu a i tak chwaściorów mam multum. I suszę w pakiecie.

Było super

Obrabialiśmy przez dwa dni, ale chwaściorów wszystkich się nie pozbyłam, a mam duuuużo mniej do obrobienia niż Ty. A przy suchej ziemi słabo się plewi, nie musisz mieć wyrzutów sumienia