Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Kindzia 11:54, 09 lip 2018

Mogę powiedzieć, że teraz już mam jako tako Znaczy się, z grubsza jako tako wygląda Znaczna część opanowana. Została salonowa, chwaściory na korze w rabatach i cięcie. Buksy rozczochrane, trzmieliny rozczochrane. Część lilii jeszcze nie przycięta. Ale to już powolutku. Dziecko moje starsze wykazało się talentem do równego i kształtnego cięcia (tawuły i cisy na skarpie), jak również zamiłowaniem do tego typu prac, to ją zatrudnię Za dwa tygodnie będziemy zdejmować darń spod huśtawki i wysypywać tam kamień, koszenie w tamtym miejscu to mordęga dla eMa...może w międzyczasie uda nam się coś pociąć.
Zdjęcia mam...nie zgrane jeszcze...
Basilikum 14:43, 09 lip 2018

no tak naogladalam sie fotek i nic nie napisalam.
para mloda sliczna niech bajka trwa niech sie kochaja i szanuja a szczescie i Boze blogoslawienstwo niech im sie mnozy

Wakacyjne fotki super, te podwodne mi sie podobaja az mi troche zal, ze nie nurkuje (ale mnie nie namawiaj, bo nie zmieszcze kolejnego Hobby na liste )
Tak sie tylko zastanawiam czy Wy Kasi nie zostawilyscie w tym Egipcie, bo cos jej na Forum nie widzialam a teskni mi sie juz

Ogrod jak ogrod zawsze cos do zrobienia jest czy przed czy po urlopie a tak bez urlopu nie da sie zyc. Fajnie, ze Gobasiowa zaczekala. Piekna byla
bede miala swoja
yolka 16:44, 09 lip 2018

Cieszą mnie hortkowe pozytywne wieści.

Młodej parze życzę diamentowych godów w zdrowiu i w miłości - wiernej, cierpliwej, wyrozumiałej
Kindzia 19:56, 09 lip 2018

Basilikum napisał(a)
no tak naogladalam sie fotek i nic nie napisalam.
para mloda sliczna niech bajka trwa niech sie kochaja i szanuja a szczescie i Boze blogoslawienstwo niech im sie mnozy

Wakacyjne fotki super, te podwodne mi sie podobaja az mi troche zal, ze nie nurkuje (ale mnie nie namawiaj, bo nie zmieszcze kolejnego Hobby na liste )
Tak sie tylko zastanawiam czy Wy Kasi nie zostawilyscie w tym Egipcie, bo cos jej na Forum nie widzialam a teskni mi sie juz

Ogrod jak ogrod zawsze cos do zrobienia jest czy przed czy po urlopie a tak bez urlopu nie da sie zyc. Fajnie, ze Gobasiowa zaczekala. Piekna byla
bede miala swoja

Bardzo dziękuję za życzenia, oby się spełniły

Nie namawiam, chociaż w takiej formie, jak my teraz realizujemy to hobby, to dużo czasu na nie specjalnie nie trzeba

Nie zostawiłyśmy, Kasia poleciała 4 dni wcześniej, osobiście machałyśmy jej na pożegnanie z Małgosią. I wczoraj z nią rozmawiałam na video...widziałam jej taras i jej ogród. Dotarła do domu z pewnością Muszę ją zmobilizować

Wiadomo, że ogród to niekończąca się robota, ale jak się systematycznie robi, to takiego nawału nie ma przynajmniej.

Gbasiowa to cudo natury, cieszę się, że będziesz miała swoją. Moja ma dopiero dwa lata. Tylko dwoje dzieci wydała, ale one jeszcze maleństwa są. Ciekawe czy już w przyszłym roku będą się nadawały do oderwania od matki
Kindzia 19:56, 09 lip 2018

yolka napisał(a)
Cieszą mnie hortkowe pozytywne wieści.

Młodej parze życzę diamentowych godów w zdrowiu i w miłości - wiernej, cierpliwej, wyrozumiałej

Powiem Ci, że nie wierzyłam, że się uchowa. A jednak

Dziękuję, przekażę życzenia
Kindzia 20:15, 09 lip 2018

Róże ogarnięte, mogę pokazać, chociaż mało kwitnie i M-m Knorr łapie mączniaka, a oprysku nie zdążyłam zrobić, ale na zdjęciach nie widać

Kindzia 20:16, 09 lip 2018

Kindzia 20:18, 09 lip 2018

Kindzia 20:19, 09 lip 2018

Kindzia 20:21, 09 lip 2018

Monardy od Lukiego się zadomowiły Fajne są, niziutkie

Tawułki kwitną

i floksy