Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Kindzia 08:57, 26 maj 2015

gierczusia napisał(a)
Ooo ja Cię ale pikne te rodki pisarzowickie ..to łikend rodkowy na ogrodowisku był a człekowi aż się miska śmieje jak Was widzi takich radosnych super
Córcia wykapana Mamusia ... A Młoda czyli najmłodsza to tylko do schrupania Łoooo, jeżiiiszzz, muszem zmykać bo się zapatrzę i co bydzie ??

Buziole Kasiu

Edycja : Kasiu ..przecież do Niemiec nie jest ffcale tak daleko ,a już z ZG to chyba rzut beretem nieee ,żebym Cię podpuszczała...

http://www.baumschule-horstmann.de/shop/exec/product/38/3960/Rhododendron-Edelweiss.html

Wiesz co Ci powiem Gierczuś? Bardzo wielkie żądze opanowują człowieka, jak widzi te wszystkie cuda, ale ja przynajmniej tak mam, że zaraz się zastanawiam gdzie posadzić? I otrzeźwienie przychodzi Sama bym nie kupiła azalii, bo wiem, że nie mam gdzie posadzić, ale Kasia wypatrzyła u mnie miejsce I już rośnie sobie azalenka

Wiesz, że nawet sobie policzyłam ile by mnie na polskie wyniósł ten rodek...drogo
Nie kuś!!!
Bogdzia 09:57, 26 maj 2015

Kindzia napisał(a)

Nie kupiłam, dostałam...

Staram się być rozsądna, nie mam miejsca na takie olbrzymy Widziałam jakie rosną...nigdy nie zapomnę mojego zdziwienia, jak zobaczyłam u Ciebie rozmiary Alfreda...

A teraz na tą azalię samo się miejsce zrobiło, jeden Zebrinus nie wystartował i Kasia z Grzesiem od razu znaleźli zastępstwo I mam azalię japońską Rosinetta...piękną!!!

Wolę azalię od zebrinusa który zawsze późno startuje i nie kwitnie.Mieli racje.
Kindzia 10:51, 26 maj 2015

Bogdzia napisał(a)

Wolę azalię od zebrinusa który zawsze późno startuje i nie kwitnie.Mieli racje.

Ja też wolę...ale na jak długo jej tam miejsca starczy...najwyżej będę korygować
Kindzia 11:31, 26 maj 2015

I kupiłam przed chwilą rh Edelweiss i azalię Soir de Paris...podkusiło mnie...teraz mam dość sporego rh Cunningham's White na zbyciu...może ktoś reflektuje???
malgorzata_s... 14:45, 26 maj 2015

Kasia gdzie kupiłas?? Szukam Siir de Paris Śliczne fotki Kasia już ze spotkania relację zdała Buziaki
boguslawa_ma... 17:30, 26 maj 2015

Podoba ci się ,mogę ci taką dać mam 3 szt.
Kasik 18:56, 26 maj 2015

Kindzia napisał(a)
I kupiłam przed chwilą rh Edelweiss i azalię Soir de Paris...podkusiło mnie...teraz mam dość sporego rh Cunningham's White na zbyciu...może ktoś reflektuje???

No w końcu dostrzegam zdrowe zachowania .Jak coś się podoba i serce skradło- to trzeba mieć- a miejsce- znajdzie się.

Buziaki
Kindzia 19:14, 26 maj 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasia gdzie kupiłas?? Szukam Siir de Paris Śliczne fotki Kasia już ze spotkania relację zdała Buziaki

Mogę Ci podać linka, ale to nie jest sprawdzony sklep. Może poczekaj czy mi przyślą i jakie. I to nie są jakieś spore okazy. Ale jak chcesz to powiedz, od razu Ci linka wyślę.

Cmokuś
Kindzia 19:16, 26 maj 2015

boguslawa_madejska napisał(a)

Podoba ci się ,mogę ci taką dać mam 3 szt.

Bardzo mi się podoba, lubię takie gęsto napakowane. Tylko, że nie mam gdzie posadzić Bogusiu
Kindzia 19:19, 26 maj 2015

Kasik napisał(a)

No w końcu dostrzegam zdrowe zachowania .Jak coś się podoba i serce skradło- to trzeba mieć- a miejsce- znajdzie się.

Buziaki

Ty wiesz, że to Twoja wina (), zbałamuciłaś mnie...i wiesz jaka ta azalia wielka będzie i wiesz też ile miejsca dla niej mogę mieć po wyciepaniu kostrzew...nie mam pytań, a zawsze taka rozsądna byłam...