Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Margarete 15:58, 08 gru 2015

Alez masz tych wianków...co jeden to ładniejszy...Ja tez lubie na bogato i na kolorowo na święta, a kilka dni po swietach i po Nowym Roku juz mnie ta barokowość i jarmarczność denerwuje, za to teraz nie, teraz czekam na świeta, na ozdoby w domach, sklepach, na ulicach i mam frajde jak sie im przyglądam.
Fajnie że mamy tu na O takich cudnych przyjaciół od których od serca dostajemy prezenty, ale i zyczliwość, gościnnośc, humor i dobre słowo...dla tego samego wrto tu byc wśród nich
Oglądałam wasze foty z wiankowania u Gosi...ciepło i radocha az bije od was
Buziaki!
Kindzia 08:07, 09 gru 2015

Milka napisał(a)

Fajne wiankowanie było
A Ty zawiankowana na maksa wszystkie sliczne
Piwonię jednak okryj, bo co jak mróz chwyci, a ciebie tam nie będzie? nasyp liści na nią.

Fajne

Nie mogę liści nasypać, to jest na salonowej rabacie Irciu, wygwizdało by mi te liście migusiem. Ale mogę kompostem przysypać
Kindzia 08:14, 09 gru 2015

Margarete napisał(a)
Alez masz tych wianków...co jeden to ładniejszy...Ja tez lubie na bogato i na kolorowo na święta, a kilka dni po swietach i po Nowym Roku juz mnie ta barokowość i jarmarczność denerwuje, za to teraz nie, teraz czekam na świeta, na ozdoby w domach, sklepach, na ulicach i mam frajde jak sie im przyglądam.
Fajnie że mamy tu na O takich cudnych przyjaciół od których od serca dostajemy prezenty, ale i zyczliwość, gościnnośc, humor i dobre słowo...dla tego samego wrto tu byc wśród nich
Oglądałam wasze foty z wiankowania u Gosi...ciepło i radocha az bije od was
Buziaki!

Mam nadzieję, że na jakiś czas mi tych wianków starczy Ale jeden malutki w brudnym różu do zabrzańskiej sypialni...nie mówię nie

Tak, po Nowym Roku to już po świętach i można zwijać interes, ale sklepy chcą zarobić jak najwięcej, dlatego kuszą tym przepychem.
Też lubię oglądać świąteczne dekoracje, jeszcze mało się świeci koło domów, myślę, że teraz, jak będziemy wracać wieczorem z Pszczyny, będzie już więcej. My też w weekend będziemy rozwieszać światła w ogrodzie.
Tak, to forum jest wyjątkowe

Pozdrówka
Rench 10:36, 09 gru 2015

Ho ho,już wiankowania czas rozpoczęty Śliczne Wam wyszły.
Urszulla 21:37, 09 gru 2015

Piękne wianki Kasiu, a te kule przy drzwiach będą czy inne plany masz? zdradź jestem zakręcona pracą w pracy i w domu, oczywiście sama się wkręciłam. Po świętach będę forum nadrabiać
Milka 13:31, 11 gru 2015

Kindzia napisał(a)

Fajne

Nie mogę liści nasypać, to jest na salonowej rabacie Irciu, wygwizdało by mi te liście migusiem. Ale mogę kompostem przysypać

No to coś innego,aby osłonić
też mam 3 wianki w tym roku
Kindzia 18:50, 14 gru 2015

Rench napisał(a)
Ho ho,już wiankowania czas rozpoczęty Śliczne Wam wyszły.

Nie tylko wiankowiania ☺, dwie choinki już mam ubrane, jeszcze jedna w Zabrzu została tylko.
Kindzia 19:01, 14 gru 2015

Urszulla napisał(a)
Piękne wianki Kasiu, a te kule przy drzwiach będą czy inne plany masz? zdradź jestem zakręcona pracą w pracy i w domu, oczywiście sama się wkręciłam. Po świętach będę forum nadrabiać

Jeszcze nie wiem gdzie te kule będą... ale koło drzwi nie przewiduję, myślę, że raczej gdzieś w ogrodzie.
Mam sajgon w pracy. Słabo z czasem u mnie. Teraz tylko szybciorem piszę z tabletu, pies już nade mną stoi...do Was później zajrzę.

Agania 19:06, 14 gru 2015

Masz już niezłą kolekcję wianków, ten złoty z zielonym podoba mi się najbardziej...już masz bardzo świątecznie ...ja mam pragnienie na jeszcze jeden wianek, wszystkie mi wychodzą z domu rodzinka porywa
Sebek 23:25, 14 gru 2015

Kindzia napisał(a)

Mam nadzieję, że na jakiś czas mi tych wianków starczy Ale jeden malutki w brudnym różu do zabrzańskiej sypialni...nie mówię nie

Tak, po Nowym Roku to już po świętach i można zwijać interes, ale sklepy chcą zarobić jak najwięcej, dlatego kuszą tym przepychem.
Też lubię oglądać świąteczne dekoracje, jeszcze mało się świeci koło domów, myślę, że teraz, jak będziemy wracać wieczorem z Pszczyny, będzie już więcej. My też w weekend będziemy rozwieszać światła w ogrodzie.
Tak, to forum jest wyjątkowe

Pozdrówka

Foty lampek masz?