Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Kindzia 14:04, 24 sty 2016

mirkaka napisał(a)
Zdrowych i radosnych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego roku

Dziękuję Mireczko
Kindzia 14:04, 24 sty 2016

agnieszka_podpora napisał(a)
Życzymy Wam zdrowych i pogodnych
Świąt.
Niech ten czas spędzony w gronie najbliższych
napełni Wasze serca spokojem i radością.
Niech błogosławieństwo Bożego Dzieciątka
towarzyszy Wam przez całe Wasze życie,
a szczere i najpiękniejsze
Bożonarodzeniowe życzenia
spełniają się w każdym momencie.

Dziękuję bardzo
Kindzia 14:06, 24 sty 2016

malkul napisał(a)
w śnie zimowym jesteś?

Nie, absolutnie Żyję między pracą (intensywny bardzo okres), a imprezami A...jeszcze sypialnię w Pszczynie urządzam
Kindzia 14:09, 24 sty 2016

Urszulla napisał(a)
nigdzie Cię nie słychać.

Bo z czasem u mnie krucho Ula. Dzisiaj córcia ma urodziny, 7.lutego u nas znowu zbiorowa urodzinowa impreza...w najbliższej rodzinie wszyscy styczniowi i lutowi (oprócz mnie i zięcia)... Kupa ludu będzie. A to wszystko do Pszczyny się zjedzie
Kindzia 14:14, 24 sty 2016

Iwk4 napisał(a)
Kasiu, czy jesteś zadowolona z róży Louise Odier? Możesz coś więcej mi o niej powiedzieć? Jak długo kwitnie? Obficie?
Jakie są jej wady?

Jestem, mam dwie od dwóch lat. Wytrzymałe (dlatego je z profilaktyką zaniedbuję...i w zeszłym roku, pod koniec sezonu trochę plamistości dorwały), ładny kwiat, pięknie pachnący, dają się kulkować (u mnie nie mam na to miejsca), kwitną obficie. Dość wysoko rosną, u mnie mają podpory. Jak długo kwitnie...ze dwa tygodnie, powtarza kwitnienie, mniej obficie. Moje jeszcze nie są "dorosłe", to z pewnością całej swojej krasy jeszcze nie pokazały. Czy kupiłabym je po raz drugi? Tak Warto, wg mnie
Kindzia 14:16, 24 sty 2016

Kochani, do Was zajrzę pewnie jutro dopiero, teraz znowu dom mnie woła, wieczorem do córci zajrzeć wypada jeszcze

Dziękuję, że odwiedzaliście mnie, mimo mojej nieobecności. Teraz się bardziej postaram...część roboty już przewaliłam
Madzenka 15:38, 24 sty 2016

Kindzia napisał(a)

Jestem, mam dwie od dwóch lat. Wytrzymałe (dlatego je z profilaktyką zaniedbuję...i w zeszłym roku, pod koniec sezonu trochę plamistości dorwały), ładny kwiat, pięknie pachnący, dają się kulkować (u mnie nie mam na to miejsca), kwitną obficie. Dość wysoko rosną, u mnie mają podpory. Jak długo kwitnie...ze dwa tygodnie, powtarza kwitnienie, mniej obficie. Moje jeszcze nie są "dorosłe", to z pewnością całej swojej krasy jeszcze nie pokazały. Czy kupiłabym je po raz drugi? Tak Warto, wg mnie

To ja tylko dodam, ze nie mozna sie pomylić i obciąc nisko jak inne... Bo u mnie niemal nie kwitła z tego powodu. Pomyliłam sie i ciachnelam tradycyjnie różę historyczną....

Macham Kasiu
Iwk4 18:27, 24 sty 2016

Kasiu, dziękuję
Kindzia 18:26, 25 sty 2016

Madzenka napisał(a)

To ja tylko dodam, ze nie mozna sie pomylić i obciąc nisko jak inne... Bo u mnie niemal nie kwitła z tego powodu. Pomyliłam sie i ciachnelam tradycyjnie różę historyczną....

Macham Kasiu

Powiem Ci Marzenko, że ja ich nie tnę wysoko...może wyżej niż inne wielkokwiatowe, ale nie jakoś specjalnie wysoko. I kwitnie, może mam szczęście Jeszcze mam jedną historyczną (reszta poszła aut), którą tnę jak wielkokwiatowe (bo mam w szpalerze z nimi) i kwitnie bez zarzutu. To Comte de Chambord.
Kindzia 18:27, 25 sty 2016

Iwk4 napisał(a)
Kasiu, dziękuję

Polecam się
Ściągnęłaś mnie z powrotem na forum tym pytaniem