Cieszy mnie, że ciut lepiej z obolałym zębem, ale wizyta jeszcze w planie, bierz znieczulenie
Twój Figuś taki grzeczny, że tez Miśke mi córa wybrała
Tę różę Jubille tez mam na liście
Już mnie kompletnie nie boli, chociaż opuchlizna jeszcze nie całkiem zeszła. Na następnej wizycie mi go skończy.
Aż taki aniołek to on jest, zdarza mu się szaleć i na rabatach biegać. Ale wie, że mu nie wolno i jak zawołam, to szybko na trawkę przeskakuje. Ale kopie tylko poza ogrodem, nie ucieka, nie niszczy...to prawda Taki w miarę grzeczny nam się trafił
Jubilee, jako nieliczna z moich świeżutkich austinek, mnie zachwyciła. Kwiat duży, upakowany, pachnący...żeby jeszcze się nie zwieszał. Ciekawa jestem jak będzie w tym roku.
Jakby Misia w 1/10 była, jak twój psiak to bym
Mówisz, że główki Jubille w dół, bardzo to razi? Bo bardzo mi sie podoba i pasuje do wybranych powojników.
Kiedy mam sadzić lilie???
Mam niziutkie pachnące, tych jestem ciekawa, a teraz w Lilipol wybieram kolejne
A masz tę lilię Big Brother? Kwiat pachnie i wielki na 40cm, widziałam i wąchałam u Justyny
Czyli ząbkowo coraz lepiej, rób okłady na noc
Wiem, że Twoja Misia od dziecka szkudna, widocznie to taka diablica...a nie wygląda To na usprawiedliwienie dla córki
Sporo róż Austina tak ma...duże, ciężkie kwiaty. Łodyżka ma problem żeby utrzymać. Moja Jubilee młoda, pierwszy raz kwitła, to nie mogę powiedzieć jeszcze czy na stałe tak ma. Róża dorosła dopiero po 3 latach na jednym miejscu.
Lilia od posadzenia wiosennego musi mieć minimum 6 tygodni do kwitnienia. Czyli nawet w maju możesz...jak wytrzymasz Teraz owiń cebulki w gazety, w pudełko kartonowe i do lodówki. Inaczej za wcześnie zaczną wegetację. Jak coś chcesz wiedzieć więcej Irciu to dzwoń
40 cm kwiat??? Nie, nie mam takiej wielkiej. Chociaż taką podobną mam.
Kicham te okłady, najwyżej na szkoleniu pomyślą, że od kogoś w dziób zarobiłam
Ha ha...masz pomysły i humor
O rany, dobrze, że się zapytałam, a może w gazetki, karton i na zewnątrz będą na pergoli? Kiedyś tak mi się zdarzyło i chyba jakoś wzeszły, tylko czy to jesień czy wiosna była?
innego wyjścia nie ma ...ogród wymaga poświeceń i lodówek jak sie okazuje tez
moje lilie zajmują pól najwyższej półki ..i T chce jeszcze dokupić ...oby nie szalał na 3 koszyki ...najwyżej będziemy jadać płatki owsiane i ziemniaki ...do tego nie trzeba lodówki