Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Margarete 11:05, 23 lut 2016

Kasiu,
poczytałam o twoich watpliwościach co do cięcia wiąza, ja swojego w przedogródku tez nie zdązyłam podciąć a teraz zgodnie z tym linkiem którego załączyłaś bedę cieła juz z liśćmi...jak to sie człowiek tu na forum różnych rzeczy uczy, ........

Widziałam twoja wnusie - jak śliczna i słodka...w podobnym wieku mój wnuk (młodszy) on skonczył rok w listopadzie i też fajniusi jest - kocham małe dzieci...wszystkie

Wiosna twoja podobna jak moja, na tym samym etapie mamy cebulowe, choć ja już wczoraj pierwsze przebiśniegi i pierwszego iryska u siebie na rabacie znalazłam....

Pozdrawiam juz prawie wiosennie !
Urszulla 11:16, 23 lut 2016

W bólu zęba nie jesteś osamotniona wczoraj miałam ostrą wizytę u dentysty i noc pod znakiem zapytania. Ale okazało się w moim przypadku pozytywne czego i Tobie życzę
Milka 11:23, 23 lut 2016

Kindzia napisał(a)

Kochanie kochaniem Irciu, ale fizyczne łączenie się w bólu to inksza inkszość

W domu zrob oklad z altacetu, dzieci w tym wypadku musza pomoc, teraz kolej na nie
Agania 12:10, 23 lut 2016

Kindzia jak się czujesz....lepiej już?
Ściskam i trzymam kciuki za gojenie
Kindzia 13:32, 23 lut 2016

Margarete napisał(a)
Kasiu,
poczytałam o twoich watpliwościach co do cięcia wiąza, ja swojego w przedogródku tez nie zdązyłam podciąć a teraz zgodnie z tym linkiem którego załączyłaś bedę cieła juz z liśćmi...jak to sie człowiek tu na forum różnych rzeczy uczy, ........

Widziałam twoja wnusie - jak śliczna i słodka...w podobnym wieku mój wnuk (młodszy) on skonczył rok w listopadzie i też fajniusi jest - kocham małe dzieci...wszystkie

Wiosna twoja podobna jak moja, na tym samym etapie mamy cebulowe, choć ja już wczoraj pierwsze przebiśniegi i pierwszego iryska u siebie na rabacie znalazłam....

Pozdrawiam juz prawie wiosennie !

Ja w przyszłości też w ulistnionym stanie będę cięła. Teraz nie wytrzymałam...ale to tylko dwie gałązki skróciłam, mój młodziak jest.

Dzisiaj na forum dorwałam nowy przepis na sernik

Dzisiaj przytulanie wnusiowe u mnie będzie Też jestem dzieciara i ... psiara

Irysek już??? Nie wiem jak teraz u mnie, w weekend u Irenki balowaliśmy
W piątek obadam

Prawie...u nas listopadowa pogoda dzisiaj
Ale macham z lekko obolałym uśmiechem
Kindzia 13:37, 23 lut 2016

Urszulla napisał(a)
W bólu zęba nie jesteś osamotniona wczoraj miałam ostrą wizytę u dentysty i noc pod znakiem zapytania. Ale okazało się w moim przypadku pozytywne czego i Tobie życzę

Ula ja poszłam z nie bolącym zębem!!! Potem dopiero pokazał co potrafi Noc była spokojna, tableciory brałam i pomogło
U mnie to leczenie zęba mnie tak wykańcza (finansowo również), to kanałowe leczenie. Jeszcze jedna wizyta mnie czeka, dopiero będzie koniec.
Kindzia 13:47, 23 lut 2016

Milka napisał(a)

W domu zrob oklad z altacetu, dzieci w tym wypadku musza pomoc, teraz kolej na nie

Nie będzie tak źle, dam radę
Kindzia 13:49, 23 lut 2016

Agania napisał(a)
Kindzia jak się czujesz....lepiej już?
Ściskam i trzymam kciuki za gojenie

Nie boli jak dziobem nie ruszam, przejdzie
Następna wizyta dopiero 4-go marca. Zdążę zapomnieć o bolącym popołudniu
Gardenarium 17:22, 23 lut 2016

Byłam, ale nie zdołam doczytać co gdzie kiedy

Instagram Ogrodowiska
Kasik 18:56, 23 lut 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
My nawet piszemy już w tym samym czasie? Że kochasz Rysia wiedziałam ale że dajesz sobie dentystce krzywdę zrobić aby razem z Nim cierpieć to jest niesamowite

Gosia!!!! nie cierpieć Walczyć o życie

Ramię w ramię, albo lepiej- ząb w ząb. :