Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

wodzyn 10:15, 15 kwi 2016

Witam prawie po sąsiedzku ☺
Przyglądam do Twojego wątku za sprawą magnolii. Piękna jest i rośnie w ślicznym i zadbanym ogródku.
W związku z tym, że będę w miejscu Twojego zakupu magnolii, napisz mi proszę na priv w jakiej cenie były magnolie satisfaction i czy był duży wybór innych odmian.

Watek zaznaczam do oglądanie i w miarę możliwości będę zaglądać
Gocha 11:07, 15 kwi 2016

Kasiu pytałaś u Małej Mi o przetacznik Christa na glinie- u mnie rośnie na glinie jest ładny i drugą zimę przetrwał super. Buziaczki
Kindzia 11:19, 15 kwi 2016

wodzyn napisał(a)
Witam prawie po sąsiedzku ☺
Przyglądam do Twojego wątku za sprawą magnolii. Piękna jest i rośnie w ślicznym i zadbanym ogródku.
W związku z tym, że będę w miejscu Twojego zakupu magnolii, napisz mi proszę na priv w jakiej cenie były magnolie satisfaction i czy był duży wybór innych odmian.

Watek zaznaczam do oglądanie i w miarę możliwości będę zaglądać

Piękna to dopiero będzie Ale już cieszy

Były różne odmiany, niestety nie zwracałam uwagi na inne. Tych większych nie było dużo, ale małych dość sporo

Najlepiej zadzwoń i popytaj o odmiany, które Cię interesują. Ceny też Ci podadzą telefonicznie.

Zapraszam

Już Ci piszę priva.
Kindzia 11:22, 15 kwi 2016

Gocha napisał(a)
Kasiu pytałaś u Małej Mi o przetacznik Christa na glinie- u mnie rośnie na glinie jest ładny i drugą zimę przetrwał super. Buziaczki

Miejsce, w którym myślę je posadzić w zimie praktycznie nie ma słonka i jest wilgotne bardzo...Ale w lecie słoneczko tam dociera. Dobra, spróbuję Dzięki Małgosiu
malgorzata_s... 18:45, 15 kwi 2016

Mam nadzieję że u Ciebie nie leje. Ją ledwo plan zdążyłam wykonać
Ewa777 18:50, 15 kwi 2016

Wy dziewczynki wolne piątki macie?
violka171 19:01, 15 kwi 2016

Kindzia napisał(a)

Piękna to dopiero będzie Ale już cieszy

Były różne odmiany, niestety nie zwracałam uwagi na inne. Tych większych nie było dużo, ale małych dość sporo

Najlepiej zadzwoń i popytaj o odmiany, które Cię interesują. Ceny też Ci podadzą telefonicznie.

Zapraszam

Już Ci piszę priva.

czy ja moge tez prosić o namiary ,tez poszukuje Magnolii
19:09, 15 kwi 2016
Kindzia napisał(a)

Buksiki mam zamówione już dawno, tylko po odbiór pojadę i to nie jest takie ogólnodostępne miejsce...Będą dopiero za półtora tygodnia mniej więcej. To nie jest sklep, w którym można kupować...Przykro mi, nie mogę Ci pomóc w tej materii

a to nic nie szkodzi ...myślałam ze gdzieś na marketach jeszcze są bo w tych co byłam to nie było juz.
dla mnie to żadna pilna sprawa jak je spotkam to je kupie ...albo poczekam
Milka 19:31, 15 kwi 2016

Kindzia napisał(a)
Dzisiaj nie pada wreszcie, to zgodnie z planem. Najpierw przesadzenie rh Goldbucketta, bo mus. W tym miejscu akurat musi być wkopana skrzynka do elektrozaworów nawadniania...pech! A tak rodusiowi uratowanemu dobrze tam było...Zaczynam wysadzanie z rabaty pod sąsiadami i sadzenie na nowo. Ale tam mam misz masz...istny przetrwalnik z całą kupą lilii...ze 150 tam mam. Już się boję ile się zniszczy...I 5 kulasów tam mam. Nie wiem czy po przesadzeniu ciąć je od razu???
Jeszcze łezka do roboty mi zostanie, a potem już nawadnianiem możemy się zająć

Do pracy wracam...miłego

Rany!
Oj lubicie w te i we wte
Dzis widzialam magnolie drzewa, tak 15m, konary gigant, kwiecia tyle, ze az oczy bola, 3 okazy takie, we Wrocku, stara dzielnica, pewnie jeszcze sadzone przez Niemcow.
U nas do 16bylo w miare, a potem lunelo i nici z koszenia.
U mnie widziala, Genie, okaz 2,5m, piekne rozkrzewione drzewo, full kwiecia za 180.
Gwiździsta musisz miec
Kasik 23:21, 15 kwi 2016

Kindzia napisał(a)

A to wszystko przez Kasi kuszenie...
A może my lubimy magnolie w samochodzie wozić tam i z powrotem???

Na razie fotel widziałam tylko na zdjęciu Ładny

Żadne kuszenie. Zapach Cię skusił a nie ja
A ta druga, to już całkiem nie moja wina.

No patrzcie- namieszała tak jak ja, a wyszło, ze ja podwójnie. :