Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

malgorzata_s... 13:20, 19 kwi 2016

Kindzia napisał(a)

I dla jednego drzewka mam jeździć podlewać???
A poza tym jak już dziurę w trawniku robić to nie dla jednego drzewa!!!

Drzewa podlewać nie trzeba jak już solidnie ukorzenione ale racja rób całą rabatę No i nie bij
Kindzia 14:08, 19 kwi 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Drzewa podlewać nie trzeba jak już solidnie ukorzenione ale racja rób całą rabatę No i nie bij

Tylko solidnie się nie ukorzeniają sezon

Nie ma takiej opcji!!!

Chcę leżeć i pachnieć...jak już wyplewię skarpę i róże
mirkaka 15:44, 19 kwi 2016

Ja posiedzę trochę, a potem się zrywam i dalej do roboty, nie lubię ani za długo robić ani za długo leżeć. Każdy tak robi żeby mu pasowało
eliza3 18:45, 19 kwi 2016

Kasiu już jestem
Porobiłam parę fotek, i wznowiłam wątek zgodnie z poleceniem.
Teraz idę polatać po wątkach i zostawić krótkie liśćiki.
Całuski.
Ewa777 21:28, 19 kwi 2016

Rabatka nowa - jestem jej ciekawa. Konwalii się pozbywałaś? A ja w ubiegłym roku dopiero pierwszy raz posadziłam je w ogródku. Magnolie śliczne Szkoda, że nie kwitną dłużej
wodzyn 21:39, 19 kwi 2016

Wczorajszy mój post dotyczył przede wszystkim zachwytów nad Twoją magnolia. I pomyłki wychodzi opisów w CO, ale o tym u mnie nie będę Ci zaśpiewać wątku

Ja zakochana w magnoliach. Mam dwie młode a planuję jeszcze trzy i gwieździsta. Trochę się boję, bo u mnie wygwizdowisko. Ale kocham je bardzo. Wszyscy w koło odradzają, ale się skuszę i najwyżej nauczę na wlasnych błędach.

Ogrom pracy wykonaliscie i od razu piękniej.
Lukasz2013 21:45, 19 kwi 2016

No ładniutko wszystko kwitnie. U mnie tulipki jeszcze zamknięte, rano był przymrozek, magnolia gwieździsta już przekwita a żółta i różowa dopiero w pąkach. Pozdrawiam
Kindzia 09:31, 20 kwi 2016

mirkaka napisał(a)
Ja posiedzę trochę, a potem się zrywam i dalej do roboty, nie lubię ani za długo robić ani za długo leżeć. Każdy tak robi żeby mu pasowało

Ja tam tęsknię za takim czasem żebym nie musiała nic robić Ale się nie zapowiada...
Kindzia 09:31, 20 kwi 2016

eliza3 napisał(a)
Kasiu już jestem
Porobiłam parę fotek, i wznowiłam wątek zgodnie z poleceniem.
Teraz idę polatać po wątkach i zostawić krótkie liśćiki.
Całuski.

Najwyższy czas!!!
Kindzia 09:35, 20 kwi 2016

Ewa777 napisał(a)
Rabatka nowa - jestem jej ciekawa. Konwalii się pozbywałaś? A ja w ubiegłym roku dopiero pierwszy raz posadziłam je w ogródku. Magnolie śliczne Szkoda, że nie kwitną dłużej

Tak pozbywałam się i to z trudem, a efektów nie jestem pewna... Mam też konwalie w innym miejscu, ale tam mi potem brzydkie liście przez całe lato nie przeszkadzają, bo ich po prostu nie widać

Ewciu mówisz jak mój mąż, a mu na to zawsze odpowiadam, że trzeba plastikowe rośliny postawić...długo będą jednakowo wyglądać
Ta dla Kasi u mnie na balkonie jeszcze nie zgubiła jednego płatka. Nadzieja jest, że w sobotę Kasia zobaczy ją jeszcze kwitnącą