Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Kindzia 09:57, 07 cze 2016

eliza3 napisał(a)
Kasiu, śliczna ta Twoja róża, warta, aby ją obfocić z każdej strony.
Inne też piękne, ale ta chce być na pierwszym miejscu, stara się bardzo, aby być gwiazdą... i jest

Może dlatego ją tak gloryfikuję, bo na następny spektakl trzeba będzie znowu rok poczekać Lubię ją i nie da się jej nie zauważyć...
Kindzia 09:58, 07 cze 2016

Madzenka napisał(a)

Obiecanki cacanki dobrze ze się Alchymistem zrehabilitowalaś

Zapomniałam o tym zdjęciu, a mam go Dzisiaj Ci pokażę tą marnocinę...
Tyle zdjęć wkleiłam, umknął mi ten Sir
Kindzia 10:03, 07 cze 2016

mirkaka napisał(a)
Boże, Kasiu, nie mogę oczu oderwać od Twoich róż. Moje też pomału zaczynają. Moja Candlelight też piękna w tym roku ale nie tak jak Twoja. Chipki mam też piękne krzaczki ale jeszcze nie porobiłam tylu zdjęć co Ty. Chyba czas zacząć róże focić Och to najpiękniejszy czas w ogrodzie

Ja bym bardzo chciała żeby moje w tym roku pomału zaczynały...ale one się już rozkulały na maxa...złośliwe czy co...

Większość róż lubię, zachwycają mnie Austiny, szczególnie ich ułożenie płatków, ale jednak najbardziej kochanymi przeze mnie różami jest Candlelight i Barkarole. Za piękno, obfitość, zdrowie i bezproblemowość ogólnie

Różom robię zdjęcia bez opamiętania... Ale ich czas nastał, jak ich nie focić? Jak każda inna...z liliami też tak mam, tyle, że kwiaty lilii nie są tak wszechstronne

Obowiązkowo rób zdjęcia różom!!!

Macham
Kindzia 10:03, 07 cze 2016

anna_g napisał(a)

Alchymist wśród róż jak Rubens wśród powojników tak mi się jakoś skojarzyło. Zjawiskowy.

Chce być najważniejszy teraz u mnie...i jest
Kindzia 10:05, 07 cze 2016

Donia72 napisał(a)
Kindzia, róże obłędna ile Ty masz odmian?

Piękne są, prawda?

Ile mam odmian? Kurcze...nie liczyłam jeszcze, parę mam
Milka 11:04, 07 cze 2016

Cudna ta twoja Alchymist, ma super warunki na tej siatce
Moja tez kwitnie, może kiedyś i ja doczekam jej spektaklu, nie ma u mnie łatwo; różyczka NN sliczna, wielka jest, czy ona przezyje przenosiny?
Kindzia 11:37, 07 cze 2016

Milka napisał(a)
Cudna ta twoja Alchymist, ma super warunki na tej siatce
Moja tez kwitnie, może kiedyś i ja doczekam jej spektaklu, nie ma u mnie łatwo; różyczka NN sliczna, wielka jest, czy ona przezyje przenosiny?

I tak przerzedzona była w zeszłym roku...trochę się obawiałam jak to będzie w tym roku z obfitością kwitnienia, ale spoko

Pewnie, że się doczekasz. Twój mojego przegoni, zobaczysz

Będziemy ją wykopywać zaraz przed Twoim wyjazdem, poskracam jej pędy i korzenie i w wiadrze z wodą by trzeba było ją zabrać. Może przygotuj jakiś pojemnior coby można było ją zamoczyć na czas podróży...
Przesadzałam już róże w środku sezonu i żyją. Tyle, że okopcować musisz i podlewać. Zobaczymy
Milka 11:46, 07 cze 2016

No ja Madame Plantier w upały przesadzałam, jedna padłą, a druga żyje i nawet kwitnie
Pomyślęnad transportem
JulkAd 12:47, 07 cze 2016

Kasiu wrócę koniecznie wieczorem róże obejrzeć...u mnie Candelight jakoś marnie na razie...może dlatego, że pierwszy rok?
Na razie macham ...nauczyłam się chyba więcej niż przez całą szkołę średnią ...buziolki Kochana i dzięki za pamięć
Kindzia 13:18, 07 cze 2016

Milka napisał(a)
No ja Madame Plantier w upały przesadzałam, jedna padłą, a druga żyje i nawet kwitnie
Pomyślęnad transportem

Widzisz, to to różowa też da radę. Zresztą masz zdolne rączki Jak nie Ty to kto???