Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Gocha 00:14, 04 cze 2016

O widzę Kasiu że miejsce się znajdzie- to fajnie. Ta róża na siatce po prostu piękna Niech ona troszkę się wstrzyma- przemów jakos do niej
Urszulla 00:30, 06 cze 2016

Kindzia napisał(a)

Alchymist nie jest oblegany przez pszczoły, za ciasne pąki ma, nie widać długo pręcików, a czasem kwiat nie pokaże ich wcale.
Ale mam inne rośliny, które bzyczki kochają, o lawendzie nie wspomnę. Mam nadzieję, że pod koniec czerwca jeszcze nie będzie kwitła...wtedy trudno do róż podejść, lawenda przy nich posadzona aż się cała rusza...wszystkie bzyczki i motyle z okolicy są wtedy chyba u mnie

coś mało pszczół w tym roku.
Kindzia 10:23, 06 cze 2016

Bogdzia napisał(a)

Moje gnojówki śmierdza a m myślał ze na pola nawóz wywieźliNie mam kiedy ich rozlac po ogrodzie roboty po pachy.Macham.

Dobre

Moje śmierdziele jeszcze też nie wykorzystane...jakoś się obrobić nie mogę i ciągle to "przyjemne" podlewanie spycham na dalszy plan...
Kindzia 10:27, 06 cze 2016

ewsyg napisał(a)
Ja to w jakimś dziwnym miejscu mieszkam bo moje róże jeszcze tak nie wyglądają. Masz co podziwiać. Pnąca to totalny szaleniec, mocno się rozrosła, bardzo żywotny osobnik. Jest cudna i szkoda, że nie kwitnie całe lato.
Moja zupka pokrzywowa już nie śmierdzi, przez to o niej zapomniałam. Teraz na tapecie są plewy bo wyrosły po pachy.

Moje róże zaczęły wszystkie...z całą pewnością wcześniej niż w zeszłym roku. Trochę mi szkoda, miały poczekać...gdyby spotkanie było w tą sobotę, to było by akurat. Trudno

Alchymist w swoim szale Pierwsze płatki już gubi...

Moja gnojówka też nie śmierdzi już, ale nie wykorzystana jeszcze. Musiałabym wczoraj wieczorem, ale nie mogłam się zmobilizować...
Kindzia 10:28, 06 cze 2016

Ewa777 napisał(a)
Śliczna jest ta Twoja róża na płocie Chciałabym ją zobaczyć kwitnącą na żywo jak większość forumowiczów. Pogadaj z nią, żeby wytrzymała jeszcze 3 tygodnie

A! Miałam Ci jeszcze napisać, że lilie zaczęły mi kiełkować Zdążą zakwitnąć przed zimą?

Nie ma takiej możliwości, zupełnie nie chce mnie słuchać

Twoje lilie na pewno będą kwitły
Kindzia 10:29, 06 cze 2016

BasiaLT napisał(a)

Już jest w pięknym stadium
Kindzia 10:30, 06 cze 2016

Magdai napisał(a)

Czytam u mnie,że mnie skojarzyłaś. Super ekstra, to właśnie ja.

Będę u Ciebie częstym gościem bo Twój ogród to prawdziwe źródło natchnienia

Dla Ciebie jedne z moich wczorajszych wianuszków

dzika roża a jakże i mięta

Jakbyś od razu z tym awatarkiem wystartowała, to od razu bym Cię znała

Przychodź zawsze kiedy masz ochotę. Będzie mi miło

I pachnąca róża dla mnie. Dziękuję
Kindzia 10:32, 06 cze 2016

Milka napisał(a)
No to ją chcę Kasiu mam miejsce

Obfociłam Ci ją z każdej strony. Zobaczysz sobie, spory krzaczorek

Jest Twoja

Będzie trzeba ją skrócić i będziesz musiała okopcować na 2-3 tygodnie po posadzeniu. I podlewać dobrze, to mam nadzieję, że przeprowadzkę przeżyje...
Kindzia 10:35, 06 cze 2016

Gocha napisał(a)
O widzę Kasiu że miejsce się znajdzie- to fajnie. Ta róża na siatce po prostu piękna Niech ona troszkę się wstrzyma- przemów jakos do niej

Gadałam z nią...bez rezultatu Jak przyjedziecie, będzie po wszystkim prawie. Nie trafiłam z terminem na róże, szkoda. W ciągu jednej nocy, z soboty na niedzielę, ruszyły wszystkie na maxa. Za tydzień będzie wielka kumulacja
Kindzia 10:36, 06 cze 2016

Urszulla napisał(a)

coś mało pszczół w tym roku.

Ula, u mnie dużo, do kwitnących żurawek i czosnków podejść nie można. Wszystko się rusza...