Wolę pażdziernikowe obrazki od listopadowych. Jezyk fajny i dobrze ci sie udało go sfotografować, u mnie jak sie jakis jezyk trafi to pies go obszczekuje i i on sie zwija od razu w kulke, pyszczka nie pokazuje...trudno mu fote zrobic. Oberwałaś liście rózom...hmm a ja też mam jeszcze duzo i liści i kwiatów zmarnowanych takich ale są. Weekend przede mna, moze nadgonię :-0 Zazdroszcze wizyty Kasi i Cioci, ale wam bedzie fajnie i wesoło ... Miłej zabawy i pozdrowienia dla was wszystkich!
Aleś sobie urlop od forum zrobiła ale spotkania z forumowymi były,czyli tak połowicznie I teraz masz gości znakomitych, super macie. Ja znowu zostaję sama, tylko cicho sza, do świąt Trawy cudnie powiązane, nie wiem czy moje tak złapię, bo sa ogromne, te chudsze pewnie tak. No i róze masz gołe, skubałaś?, bo moje całe w liściach i kwitną, a niektóre badyle tez ciachnęłam, bo mi przeszkadzały, wiosna zrobie prawidłowe cięcie. A na skarpie wcale nie tak źle buź
Malepartusy mnie... rozczuliły Mnie by aż szkoda było tej trytytki na te maleństwa
A to Sebus oszczędny
No nie moge u Ciebie też już ogród do zimy gotowy Wyczytałam gdzie indziej , że gości będziesz miała,a może już miałaś...nie spojrzałam na datę, ale superowi Goście - pozdrów od Nas
Kaśko buziaki imieninowe zostawiam. Zdrówka i codziennych radosci.Dla drugiej Kaśki również- jutro przekaz.
Kasiu jak to wszyscy lgną do Ciebie ))) i jeże )). I jak Rysio juz cos pozaplatal ?Kto wie jakie on jeszcze talenta posiada /))))
Przyłączam się z serdecznymi życzeniami dla Wszystkich Kasiek które obchodzą dzisiaj imieniny Kwiatki w prezencie