Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Krys 20:42, 06 mar 2017

Kindzia napisał(a)

Taki sam jak Irenki, Nikon COOLPIX P900. Kawał aparatu przy moim starym Panasonicu

Dzięki Kasiu,musze pomyslec.Piekny masz ogrod i juz taki wiosenny,a wnuków zazdroszczę
jolanka 21:10, 06 mar 2017

Kasiu, cudne zdjęcia będą Ja tez dostałam od eMa I tez jeszcze oglądam go z każdej strony bo przycisków ma duuuużo
Irenka pisała o kursie - myslę, że to bardzo dobry pomysł, bo szkoda by bylo nie wykorzystywać wszystkich możliwości aparatu. Szukam jakiegoś dla siebie a na razie to pstrykam na automacie
lindsay80 22:41, 06 mar 2017

ja jutro hortki ciacham, widzę, że już coraz więcej osób ma to już za sobą.
Ewa777 06:53, 07 mar 2017

Pięknie przycięłaś hortki A wnuczki masz słodkie
Urszulla 08:05, 07 mar 2017

Przyciete widzialam. Ale tu poważna sprawa się toczy w kwestii zdjęć widzę turzyce palmowa przycielam w sobotę bo ona szybko kielkuje i potem robi się brzydka. A tak świeżutkie młode aż biją po oczach. I co ciekawe ze ją w sezonie można przycinać i zawsze odrasta.
Kindzia 08:30, 07 mar 2017

violka171 napisał(a)

zamknę oczy i będę ciachać,dzieki a podpowiedz z nawozem,karmiłam je tylko skórkami po bananie

Ten nawóz do hortensji z Yary jest rewelacyjny! Spróbuj
Kindzia 08:35, 07 mar 2017

Krys napisał(a)

Dzięki Kasiu,musze pomyslec.Piekny masz ogrod i juz taki wiosenny,a wnuków zazdroszczę

Pani w sklepie mnie namawiała na droższy, lepszy do zdjęć makro...ale był droższy o 1,3 tys...ten dla mnie i tak jest drogi. Wypróbuję ten swój nowy na ogrodzie teraz w weekend. Mam nadzieję, że do tego czasu go już oswoję, aparat, nie ogród
Dziękuję za miłe słowa
Wnuczki ruchliwe jak myszki, wszędzie zajrzą i piszczą Ale kocham te myszki
Kindzia 08:39, 07 mar 2017

jolanka napisał(a)
Kasiu, cudne zdjęcia będą Ja tez dostałam od eMa I tez jeszcze oglądam go z każdej strony bo przycisków ma duuuużo
Irenka pisała o kursie - myslę, że to bardzo dobry pomysł, bo szkoda by bylo nie wykorzystywać wszystkich możliwości aparatu. Szukam jakiegoś dla siebie a na razie to pstrykam na automacie

Mam nadzieję, że dla moich potrzeb nauczę się bez kursu. Właściwie już go rozkminiłam w 75%...
Późno wczoraj spać poszłam, znowu...

Muszę u Ciebie poszukać, może napisałaś, jaki to prezent dostałaś
Kindzia 08:39, 07 mar 2017

lindsay80 napisał(a)
ja jutro hortki ciacham, widzę, że już coraz więcej osób ma to już za sobą.

Bo to dobry czas na hortki, ciachaj
Kindzia 08:41, 07 mar 2017

Urszulla napisał(a)
Przyciete widzialam. Ale tu poważna sprawa się toczy w kwestii zdjęć widzę turzyce palmowa przycielam w sobotę bo ona szybko kielkuje i potem robi się brzydka. A tak świeżutkie młode aż biją po oczach. I co ciekawe ze ją w sezonie można przycinać i zawsze odrasta.

A poważna
Tak szybko, tnę swoją ze 2-3 razy w sezonie. Muszę jeszcze zobaczyć czy może Red Barony już widać, one też dosyć wczesne.