Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Kindzia 19:57, 06 mar 2017

polinka napisał(a)
Kasiu, też tak szybką tnę hortki i też tak drastycznie-pryznajmniej póżniej nie ma problemu z pokładaniem

Pozdrawiam słonecznie

Och Polinko, nawet nie wiesz jak mnie ucieszyłaś Mam nadzieję, że nie będą leżeć w tym roku. Szczególnie vanilki leżały i na dodatek powykręcały się w paragrafy Wydaje mi się, że u Justyny czytałam o krótkim cięciu...

Buziolek
Kindzia 19:59, 06 mar 2017

lojalna_ napisał(a)
U mnie hortki tez juz ciachniete , zreszta niektóre juz listki puszczają i tez w tym roku nisko ))

Moje powojniki maja listki ufffff ciesze sie ogromnie . Kasiu dacie rade przeca kto jak nie Wy ))

Listki? Jolcia! Jesteś lepsza!!! Moje tylko bordowe cycuszki miały

Moje powojniki jeszcze suszki, oglądałam w niedzielę. Wiem, że już czas na ciach...

Musowo damy radę
Kindzia 20:00, 06 mar 2017

eee_taam napisał(a)
potwierdzam ...horty nisko ciać...anabelki tuz przy ziemi tez juz je mam gotowe na wiosnę

No właśnie wydaje mi się Justyś, że to Twojej rady posłuchałam. Nisko mam teraz, zaraz pokażę.
Kindzia 20:10, 06 mar 2017

malgorzata_szewczyk napisał(a)
No proszę a ja nie ciachałam hortek bo myślałam że za wcześnie. Traw też miałam nie ruszać ale wnerwiłam się i wyciachałam. Turzyca palmowa od Ciebie już ruszyła

Moja turzyca jeszcze w nieładzie okropnym...myślę, że już ma zielone, bo ona wcześnie rusza. Nie ruszałam traw jeszcze, a jak będzie w następny weekend...Cysię mamy znowu, czy dam radę ciąć...najwyżej do Cioci Gosi pojedziemy w odwiedziny

Wszystkie trawy ciachnęłaś??? Chociaż jak szukałam cięcia hortek z ubiegłego roku, to też wtedy za trawska się wzięłam. I wszystkie moje przetrwały Teraz najwidoczniej opóźniona jestem...
Teraz nie tylko Cysia była, wszystkie były

Kindzia 20:11, 06 mar 2017

Basilikum napisał(a)
a to ja w czwartek ciachne. Nigdy tego nie robilam, mam nadzieje, ze nic nie sknoce

U Was cieplej Izuś, spokojnie ciachaj. Tego się chyba nie da sknocić, dasz radę
Kindzia 20:14, 06 mar 2017

Milka napisał(a)

Też tak zrobię, jeszce do nich nie dotarłam, ale wnerwia mnie to ich pokładanie i rozłażenie.
Patyki z Grandiflory i Phantom gdzies powciskałam, nie opisałam i teraz nie wiem

Wszystkie obcięte patyki przyjechały z nami do Zabrza i do śmietnika...

Irciu...mam aparat. Rysiowi powiedziałam o Twoim i...mam i ja Taki sam! Uczę się
Kindzia 20:16, 06 mar 2017

Luki napisał(a)
Też już kilka hortek obciachałem, w tym roku totalnie bez litości Żurawki spokojnie powinny się przyjąć

Wiesz, że nawet myślałam nad telefonem do przyjaciela...jak je targałam z ziemi Ale były takie wyrośnięte, że i tak już by z tych starych nic nie było. Może się przyjmą. Kupić zawsze można...jak się kasiorę ma
Kindzia 20:18, 06 mar 2017

violka171 napisał(a)
ja dzis ciachnęłam hortkę,młode zostawiłam w spokoju -mam nadzieję że dobrze

Młode też ciachaj, wzmocnią się.
violka171 20:19, 06 mar 2017

Kindzia napisał(a)

Młode też ciachaj, wzmocnią się.

ok tak zrobie ,dziekuje
Bogdzia 20:22, 06 mar 2017

Czytam ze nowy sprzęt i Ty kupiłas. To teraz z Irenką bedzie rywalizowac w robieniu pięknych fot, a my będziemy mieli co ogladac. Dzieci za kwiatki robią w ogrodzie , takie kolorowe i pogodne.