Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

malgorzata_s... 13:40, 01 kwi 2017

Kasia wiosna u Ciebie mocniej ruszyłaMoje pnące róże do korzenia ciachnęłam bo rzecznika miały i zmarzły.Fotka musowo będzie jak się spotkamy
18:46, 01 kwi 2017
Kindzia napisał(a)

Może Twój M będzie ostrożniejszy od mojego. Po ostrzeniu przez R. powierzchnie noży nie miały styku ze sobą

w tym roku nie planuje wielu roślin kupować ....bo nie ma gdzie już sadzić ...to robię listę nowego sprzętu ogrodowego mocno ekspoatujemy narzędzia

moje nożyce sa mocno dobite .....ale M ostrzył osełką reczną ...sekator też ...szału nie ma ...ale oba narzedzią tną jako tako ....czy da mi sie tymi nożycami obwódki bukszpanowe obciąć w czerwcu? nie wiem....zobaczymy

z ciekawostek i to nie Prima Aprylis))) wertykulator sie zużył dzisiaj w 4 tym roku ...spalił się silnik firma Alko tez sa krótkiego zycia ..... nawet nas to cieszy bo motywacja do zakupu nowego większa ...a tak to zawsze sie myśli po co nowy skoro stary jeszcze działa ( choc mógł jeszcze z 1/2h chodzić bo kawałeczek został nie zwertykulowany)
BasiaLT 20:39, 01 kwi 2017

Wiosna coraz bardziej nabiera rozpędu. Dzisiaj pogoda jak w środku lata. Masę pracy dzisiaj odwaliłam i ledwo żyję.
Bogdzia 21:52, 01 kwi 2017

Kwiatki i zachód słonca piękne. Miłej niedzieli.
Kindzia 09:24, 02 kwi 2017

AsiaK_Z napisał(a)
Wiosna pełną gębą

I od wczoraj znowu postępy
Kindzia 09:25, 02 kwi 2017

Basilikum napisał(a)
ale fajnie sliczna wiosenka

a zachod sonca super

musimy Gosie namowic, by Ci fotke z zaskoczania cykenla

Ładnie słoneczko zachodziło, a M jeszcze ciągle się aparatem bawi.

No...nie wiem
Kindzia 09:29, 02 kwi 2017

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasia wiosna u Ciebie mocniej ruszyłaMoje pnące róże do korzenia ciachnęłam bo rzecznika miały i zmarzły.Fotka musowo będzie jak się spotkamy

Na dziś moje róże wszystkie żyją, ale nornice, czy karczowniki grasują. Figo wczoraj myszki nieustająco szukał Za płotem wprawdzie, ale niezłą dziurę za myszką wykopał...
(nawet mnie w oddali widać jak na skarpie walczę)

Zdziwiona bym była jakbyś aparat w trakcie naszego spotkania wyciągnęła...
Kindzia 09:31, 02 kwi 2017

eee_taam napisał(a)

w tym roku nie planuje wielu roślin kupować ....bo nie ma gdzie już sadzić ...to robię listę nowego sprzętu ogrodowego mocno ekspoatujemy narzędzia

moje nożyce sa mocno dobite .....ale M ostrzył osełką reczną ...sekator też ...szału nie ma ...ale oba narzedzią tną jako tako ....czy da mi sie tymi nożycami obwódki bukszpanowe obciąć w czerwcu? nie wiem....zobaczymy

z ciekawostek i to nie Prima Aprylis))) wertykulator sie zużył dzisiaj w 4 tym roku ...spalił się silnik firma Alko tez sa krótkiego zycia ..... nawet nas to cieszy bo motywacja do zakupu nowego większa ...a tak to zawsze sie myśli po co nowy skoro stary jeszcze działa ( choc mógł jeszcze z 1/2h chodzić bo kawałeczek został nie zwertykulowany)

Mój M ostrzył za bardzo na ostro...
Mamy kosiarę Alko 5 lat...nawet mnie nie strasz!
Kindzia 09:32, 02 kwi 2017

BasiaLT napisał(a)
Wiosna coraz bardziej nabiera rozpędu. Dzisiaj pogoda jak w środku lata. Masę pracy dzisiaj odwaliłam i ledwo żyję.

Ja siedziałam wczoraj przy plewieniu od 10 do 18...też już dość miałam. A oporządziłam przed domem i 1/3 skarpy. Dzisiaj musowo znowu na skarpę włażę, ale czy zdążę skończyć?
Kindzia 09:33, 02 kwi 2017

Bogdzia napisał(a)
Kwiatki i zachód słonca piękne. Miłej niedzieli.

Na pracowitą się zapowiada...