Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

bdan 13:35, 31 mar 2017

eee_taam napisał(a)

tak? rydla nie reklamowałam nie przyszło mi do głowy...a to na samym poczatku ogródkowania było

moze sekatory beda ostrzyć ...bo napewno sie tepia

musze u nich na stonie poczytać ...wiadomo ze paragonów nie mam ...ale sprzęt do darmowej regeneracji chetnie bym dała ...zeby tylko oddali jak nowy

Wybadaj i daj znać.

Ja bardziej o tym złamaniu myslałam, go zawsze męzowi gadam, że ta łopata nie wytrzyma to twierdzi, że jest na nią dożywotnia gwarancja.

Ale może te stępione nożyce również. Nie interesowało mnie to nigdy, bo u mnie mąż je ostrzy
Basilikum 19:23, 31 mar 2017

Kindzia napisał(a)

Nowe róże Iza planujesz? Jakie? Masz zaplanowane jakieś?
Pamiętaj, że golasy teraz też musisz zakopcować na 2-3 tygodnie, w zależności od pogody.

planuje kolejne Bad Birnbach posadzic. To u nas roza regionalna, bo ja blisko uzdrowiska o takiej nazwie mieszkam. Zreszta czesto pokazuje je na watku moim (i roze i miasteczko).
Dobrze, ze napisalas o kopczykach, bo wlasnie mam w planie golasy kupic, tansze sa.
Urszulla 19:35, 31 mar 2017

Kiedy będą fotki?
Lukasz2013 19:36, 31 mar 2017

No właśnie kiedy foty? Pozdrawiam
Bogdzia 20:06, 31 mar 2017

Od bardzo dawna nie było fot. Popraw sie.
jolanka 20:20, 31 mar 2017

No właśnie, t...k mi przyrośnie do krzesla
Basilikum 20:22, 31 mar 2017

ale sie juz kolejka ustawila
Ewa777 20:24, 31 mar 2017

Kasiu, musisz koniecznie pokazać nową fryzurę, bo mnie ciekawość zeżre
Jutro też tnę róże - forsycje zaczynają kwitnąć. Wertykulacja też będzie. Dziś mieliśmy piękną pogodę - ogród podlać musiałam
07:13, 01 kwi 2017
bdan napisał(a)

Wybadaj i daj znać.

Ja bardziej o tym złamaniu myslałam, go zawsze męzowi gadam, że ta łopata nie wytrzyma to twierdzi, że jest na nią dożywotnia gwarancja.

Ale może te stępione nożyce również. Nie interesowało mnie to nigdy, bo u mnie mąż je ostrzy

po analizie ich strony żadnych takich mądrości nie wyczytałam

M się szykuje do ręcznego ostrzenia ...życzcie mu sukcesów ...bo ja widzę jedno ...wycieczka do sklepu po nowe narzędzia
Kindzia 07:44, 01 kwi 2017

eee_taam napisał(a)

aaa to moje będą w tym roku 4ty sezon w uzyciu ...czyli zaczynam myslec o zakupie nowych )

PS. fiskars rydel/szpadel u mnie sie nie sprawdził zwyczajnie sie złamał ze 3 m-ce po zakupie aktualnie mam zwykły najtańszy nic mu nie dolega

To nieźle, u mnie tak długo nie wytrzymują.

Szpadel i widły M używa z jakiejś innej firmy, Romanik czy coś takiego...dość trwałe.