Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Kindzia 08:32, 24 kwi 2017

AsiaK_Z napisał(a)

Kasiu, u mnie w zeszłym roku Morning Lighty wystartowały dopiero w połowie maja. Mus czekać

W połowie maja??? Nieźle Czekam, co zrobić...jeszcze przesadzanie, dzielenie mam. Chwasty mnie zarastają na maksa...jak wszędzie. Z trawami tylko lekki niepokój miałam, ale teraz mnie uspokoiłyście. Czekam, jeszcze 3 tygodnie czasu mają
Kindzia 08:36, 24 kwi 2017

Kupiłam dzisiaj szałwie różowe pod Baronessy, zastanawiałam się nad fioletem, jednak róż wygrał. Mam nadzieję, że dotrą w tym tygodniu, a w długi weekend pogoda pozwoli posadzić
Skarpa, wyplewiona w połowie ze 3 tygodnie temu znowu jest cała do roboty...rośnie intensywnie nie to, co potrzeba...
Mirka 08:47, 24 kwi 2017

U mnie tylko miskant wpuścił liście rozplenice jak martwe są.Też sie martwię czy wypuszczą listki.W zeszłym roku 20 mi padło.
Kindzia 09:55, 24 kwi 2017

Mirka napisał(a)
U mnie tylko miskant wpuścił liście rozplenice jak martwe są.Też sie martwię czy wypuszczą listki.W zeszłym roku 20 mi padło.

Nie martw się Mireczko, nic to nie pomoże. Czekamy, zimnica, jeszcze czas mają. Po połowie maja będziemy się martwić, zdążymy
Mirka 10:46, 24 kwi 2017

Kindzia napisał(a)

Nie martw się Mireczko, nic to nie pomoże. Czekamy, zimnica, jeszcze czas mają. Po połowie maja będziemy się martwić, zdążymy
eWiem że nie ma co na zapas się martwić ale co ja zrobię jak już tak mam Powiem ci że mam rozplenice kupne i te mi zawsze ruszają .Gorzej z tymi sianymi rozplenicami one właśnie nie ruszają w drugim sezonie.Muszę Toszki podpytać czemu.

Ps.widziałaś moją wnusie czy na foto nie zdążyłaś?
Kindzia 11:09, 24 kwi 2017

Mirka napisał(a)
eWiem że nie ma co na zapas się martwić ale co ja zrobię jak już tak mam Powiem ci że mam rozplenice kupne i te mi zawsze ruszają .Gorzej z tymi sianymi rozplenicami one właśnie nie ruszają w drugim sezonie.Muszę Toszki podpytać czemu.

Ps.widziałaś moją wnusie czy na foto nie zdążyłaś?

Ja się kiedyś jeszcze tak martwiłam, przeszło mi. I dobrze, bo wpływu nie mam
Ja mam wszystkie trawy kupne, zawsze ruszały, nawet w zeszłym roku, jak był taki fatalny dla traw, wszystkie ruszyły. Mam nadzieję, że teraz też tak będzie, bo jak sobie pomyślę o reanimacji tych dużych ML...to mi się słabo robi...a mam ich 17 sztuk. Tyle, że u mnie mało słońca mają, to jeszcze im czas daję.

Nie widziałam wnusi, a kawał się cofnęłam u Ciebie z czytaniem Usunęłaś zdjęcie???
violka171 11:50, 24 kwi 2017

.

Z góry już jako tako porządnie przynajmniej wygląda

Była rewolucja i po rewolucji,jak to wszystko urośnie dopiero będzie piękny kącik
Mirka 11:51, 24 kwi 2017

Kasiu specjalnie dla Ciebie foto wstawiłam
Kindzia 11:59, 24 kwi 2017

violka171 napisał(a)

Była rewolucja i po rewolucji,jak to wszystko urośnie dopiero będzie piękny kącik

To zupełnie nie koniec Violu. Większość roślin posadzona zupełnie bez pomysłu, na razie musiałam...ale już przynajmniej przez środek nie idzie turzycowa obwódka
Mam nadzieję, że uda mi się uroczy kącik stworzyć
Kindzia 12:00, 24 kwi 2017

Mirka napisał(a)
Kasiu specjalnie dla Ciebie foto wstawiłam

I znowu się zalogować musiałam, bo jak tu nie skomentować takiej uśmiechniętej cudności!!!
Dzięki Mireczko, mam słabość okrutną do małych dzieci