Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Kindzia 08:42, 27 kwi 2017

Wczoraj sadzonki trochę przyklapnięte było po transporcie. Podlałam, stoją rozpakowane. Dzisiaj już listki im się podniosły i już by chciały na swoje miejsce
Pozostaje mieć nadzieję, że do środy jakoś się uda je posadzić bez parasolki

Przed nami długi weekend...u nas się zapowiada przymusowy odpoczynek
Kindzia 08:42, 27 kwi 2017

AngelikaX napisał(a)
Wpadłam się przywitać piękny ogród

Miło mi Ogród nie skończony, jeszcze
Mirka 08:47, 27 kwi 2017

Przymusowy odpoczynek nie tylko u ciebie. Pogoda nas nie rozpieszcza tej wiosny.Ja też mam trochę sadzenia roślin.Chyba w przerwach między deszczem.
Kindzia 09:13, 27 kwi 2017

Mirka napisał(a)
Przymusowy odpoczynek nie tylko u ciebie. Pogoda nas nie rozpieszcza tej wiosny.Ja też mam trochę sadzenia roślin.Chyba w przerwach między deszczem.

Wczoraj Edzia z pomorskiego pisała o słoneczku...do nas nie dodmuchała, myślałam, że chociaż do Was doszło...

Będziemy między kroplami chodzić U mnie z sadzeniem w weekend to mus, przecież nie będę tych doniczek wozić tam i z powrotem, M by mnie powiesił
Mirka 09:22, 27 kwi 2017

Ja też w deszczu musowe sadzenie mam bo trawki z golasem są.
Kindzia 09:25, 27 kwi 2017

Mirka napisał(a)
Ja też w deszczu musowe sadzenie mam bo trawki z golasem są.

Właśnie przed chwilą oglądałam u Ciebie, ładne sadzony dostałaś

U nas właśnie deszcz przerodził się w śnieg...
Monia81 09:33, 27 kwi 2017

Kindzia napisał(a)

Wczoraj Edzia z pomorskiego pisała o słoneczku...do nas nie dodmuchała, myślałam, że chociaż do Was doszło...

Będziemy między kroplami chodzić U mnie z sadzeniem w weekend to mus, przecież nie będę tych doniczek wozić tam i z powrotem, M by mnie powiesił

Kasiu będziemy chodzić albo między kroplami, albo między płatami śniegu...., a podobno ma być od niedzieli 20 stopni...
Kindzia 09:52, 27 kwi 2017

Monia81 napisał(a)

Kasiu będziemy chodzić albo między kroplami, albo między płatami śniegu...., a podobno ma być od niedzieli 20 stopni...

Bardzo chcę wierzyć w te 20 stopni U mnie najpierw obeschnąć ta glina musi, bo wszystko się kleić będzie. Ale we wtorek bym podziałała już Długaśny weekend mam
Urszulla 10:10, 27 kwi 2017

Kindzia napisał(a)

Bardzo chcę wierzyć w te 20 stopni U mnie najpierw obeschnąć ta glina musi, bo wszystko się kleić będzie. Ale we wtorek bym podziałała już Długaśny weekend mam

Ja się też do wczoraj cieszyłam, dopóki mi Gosia nie powiedziała że skandynawia zmieniła prognozy mój barowy nastrój przybrał okropne rozmiary

szałwia super zresztą bestseller ogrodowiskowy mi się marzy ta niebieska ale różową koło piwoni mogłabym też mieć wogóle to okazuje się że u Ciebie opuściłam sadzenie róż, więc przybywam nadrobić. Szałwię również chcę do róż dosadzić w miejsce rozplecicy kosmatej która okazało się że nie zimuje.Pozdrowionka ślę.
elka_ 10:39, 27 kwi 2017

Kindzia napisał(a)

Czy to jeszcze w tym sezonie zakwitnie???