Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Margarete 20:26, 28 kwi 2017

Przyleciałam zobaczyć czy może jednak się zdecydowałaś na pielenie/sadzenie pod parasolką
U nas też leje i leje, nie pada a leje....i do tego zimno jak psi....chodzę w zimowych ciuchach i grzeję na cykl w domu. Ale na wszelki wypadek kiełbaskę na grilla kupiłam, jakby się pogoda poprawiła to inaugurację sezonu grillowo-ogrodowego z przyjaciółmi zrobimy. Może się uda
Czego i tobie życzę !
Bogdzia 22:32, 28 kwi 2017

Kindzia napisał(a)

Tak też myślę Bogdziu...znowu się zmienia Zaproszenie dla Ciebie wraz z ekipą zawsze aktualne Dawno nie byłaś, zaraz rok będzie...

Kasiu dziekuje ale w tym roku inne kierunki a w nastepnym juz jeździc nie bedę, koniec tego latania.
Kindzia 07:22, 29 kwi 2017

Urszulla napisał(a)
Rzeczywiście makabryczny czas na sadzenie szałwi. Zadołuj w doniczkach do przyszłego weekendu.

Dzisiaj rano jeszcze stojącą wodę widać, ale nie pada...czekam aż wsiąknie. Może się uda posadzić w poniedziałek...jak nie będzie padać
Kindzia 07:23, 29 kwi 2017

AngelikaX napisał(a)
Mamy jednego dostawcę szałwii i chyba w tym samym czasie pakowane - ja dziś dostałam

Mam już szałwię z tego źródła i jestem zadowolona To Ty wykupiłaś to, co zostało? Bo jak swoje kupiłam, to jeszcze 25 sztuk wtedy zostało

Może u Ciebie lepszy czas na sadzenie dzisiaj, u mnie się nie da...
Kindzia 07:27, 29 kwi 2017

Margarete napisał(a)
Przyleciałam zobaczyć czy może jednak się zdecydowałaś na pielenie/sadzenie pod parasolką
U nas też leje i leje, nie pada a leje....i do tego zimno jak psi....chodzę w zimowych ciuchach i grzeję na cykl w domu. Ale na wszelki wypadek kiełbaskę na grilla kupiłam, jakby się pogoda poprawiła to inaugurację sezonu grillowo-ogrodowego z przyjaciółmi zrobimy. Może się uda
Czego i tobie życzę !

Małgosiu, jest jeden gnój, nie da się w ziemi grzebać. Mus poczekać. Ważne, że padać ciągiem przestało, to nadzieja jest

Mam nadzieję, że nam się, choć na dwa dni z pięciu, zrobi ciepła, bezdeszczowa, majówkowa pogoda Dziękuję
Kindzia 07:29, 29 kwi 2017

Bogdzia napisał(a)

Kasiu dziekuje ale w tym roku inne kierunki a w nastepnym juz jeździc nie bedę, koniec tego latania.

Jakbyś tak zabłądziła w te strony, to wiesz

Eeee, nie wierzę, przecież jeszcze sił starczy na latanie i w przyszłym, i w następnych latach. Moja babcia do 90-tki latała...teraz już zwolniła, ale 92-gi rok jej idzie To jeszcze kupę czasu przed Tobą
Urszulla 08:21, 29 kwi 2017

Kindzia napisał(a)

Eeee, nie wierzę, przecież jeszcze sił starczy na latanie i w przyszłym, i w następnych latach. Moja babcia do 90-tki latała...teraz już zwolniła, ale 92-gi rok jej idzie To jeszcze kupę czasu przed Tobą

Ciekawe, ciekawe
Elka 16:06, 29 kwi 2017

Wdarłam się dopiero w Twój wątek. Chyba masz taki sam domek jak ja. To projekt Karola? Juz widze, że bardzo skorzystam na Twoim doświadczeniu
16:27, 29 kwi 2017
posadziłas szałwie ?

u mnie mokre ciasto zamiast ziemi ...ale przynajmniej słońce świeci
Bogdzia 20:17, 29 kwi 2017

Kindzia napisał(a)

Nie wszyscy tak długo żyją. Zdrówka dla babci.