Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

BasiaLT 09:19, 30 maj 2017

Prześlicznie u ciebie
Kindzia 10:04, 30 maj 2017

BasiaLT napisał(a)
Prześlicznie u ciebie

Dziękuję za miłe słowa, staram się
Bogdzia 10:52, 30 maj 2017

Fajne nowe zakupy, u Ciebie porzadek az razi moje oczy , nigdy u mnie tak nie było i juz nie bedzie.
Gocha 11:10, 30 maj 2017

Kasiu super zakupy. Nowa cyckowa rabata wymiata. Porządek kłuje mnie w oczy. U mnie nie wiadomo w co ręce włożyć - jak to zwykle u mnie bywa. Wstawiłam fotki mojego Palibina. Ale na zdjęciach nie widać jaki on jest duży. Jak próbuję go objąć to tylko do połowy dostaję. Dwie osoby do tego potrzebne są. Buziaczki
eda 13:00, 30 maj 2017

Azalijki prześliczne widzę doszły wnuki morowe rosną jak na drożdżach śliczne słoneczne fotki i piwonia drzewiasta ogromniaste kwiaty nic tylko wzdychać przepięknie wcale nie widać że do ogrodu masz daleko Kasiu podziwiam wytrwałość ja to smyk i jestem a tu proszę wyprawy trzeba robić dobrze że się chce prawda ? buziolki zostawiam Kasiu
danuta_szwajcer 13:38, 30 maj 2017

Kindzia napisał(a)
Nowe azalie jeszcze przed sadzeniem (i plewieniem) i pomponik suarki

zakupy widze udane, a ta różowa w pomponik jak się nazywa? Dałam już zdjęcia u mnie tej azali

Kindzia 13:42, 30 maj 2017

Bogdzia napisał(a)
Fajne nowe zakupy, u Ciebie porzadek az razi moje oczy , nigdy u mnie tak nie było i juz nie bedzie.

Ten typ tak ma Bogdziu

Zakupy powinny być fajne, trochę podrosną, zakwitną...
Kindzia 13:49, 30 maj 2017

Gocha napisał(a)
Kasiu super zakupy. Nowa cyckowa rabata wymiata. Porządek kłuje mnie w oczy. U mnie nie wiadomo w co ręce włożyć - jak to zwykle u mnie bywa. Wstawiłam fotki mojego Palibina. Ale na zdjęciach nie widać jaki on jest duży. Jak próbuję go objąć to tylko do połowy dostaję. Dwie osoby do tego potrzebne są. Buziaczki

Właśnie na cycka (chyba to bardziej cyc jest...) kupiłam 10 worków przekompostowanej kory. Mam nadzieję, że ograniczy trochę chwasty i spulchni ziemię, bo ciężka tam bardzo. Czekam aż rośliny tam urosną, jeszcze trochę tylko tam bylin dosadzę...wtedy będzie git
Córka mi podgoniła z tym cycem, sama bym nie zdążyła ogarnąć w sobotę. Zielsko rośnie jak wściekłe, u nas wilgotno i ciepło, to mu pasuje

Muszę lecieć na Twojego Palibina, dopiero się Margarytki lilakiem zachwycałam Wiadomo, zdjęcia przekłamują, ale mogę sobie wyobrazić jaki jest wielki i pachnący
Kindzia 13:53, 30 maj 2017

eda napisał(a)
Azalijki prześliczne widzę doszły wnuki morowe rosną jak na drożdżach śliczne słoneczne fotki i piwonia drzewiasta ogromniaste kwiaty nic tylko wzdychać przepięknie wcale nie widać że do ogrodu masz daleko Kasiu podziwiam wytrwałość ja to smyk i jestem a tu proszę wyprawy trzeba robić dobrze że się chce prawda ? buziolki zostawiam Kasiu

Tak, rośnie wszystko, wnusie też
Szykuję sobie gniazdko, być może szybciej tam zamieszkamy, jeszcze przed moją emeryturką. Syn najprawdopodobniej nie zostanie w Zabrzu, mieszkanie sprzedamy, będę dojeżdżać.
To jest takie naturalne już, że na dwa domy mieszkamy, że się nie zastanawiam. Przychodzi piątek, to jedziemy

Kindzia 13:55, 30 maj 2017

danuta_szwajcer napisał(a)

zakupy widze udane, a ta różowa w pomponik jak się nazywa? Dałam już zdjęcia u mnie tej azali

Jestem ciekawa co o niej napisałaś. Zaraz idę do Ciebie

To wielkokwiatowa Soir de Paris. Pięknie pachnie