ja tez sie zachwycilam jezowkami a ze juz na nos padam to nic wiecej nie napisze.
Gdyby nam sie udalo do Zabrza wyrwac to napsze, moze sie jakos uda wpkomponowac by i z Kasia sie zobaczyc hmmm
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"
recznik sie nie sprawdza bo za ciezki
przescieradło na roslinach obok położysz i nic im nie bedzie ja nawet na jezówkach kłade czy liliowcach ...ale kazdy musi sam u siebie dojśc do perfekcji ...ale u mnie sie sprawdza ...dla mnie najlepsze rozwiazanie
ach te jeżówy ...miodzio dobrze ze mam swoje bo juz bym pedziła do sklepu po jeżówy
Kupiłam kiedyś jeżówki kwitnace i to było ich ostatnie kwitnienie. Potem przez następne lata wypuszczały tylko liście i żadnego kwiatu i w tym roku nie wypuściły nic (mowa o wysokich jeżówkach).
Mam jeszcze średniej wysokości kupione 2 lata temu i rosną nawet w tym roku mają dosyć duży kwiatostan.
Kasiu te u ciebie są piękne zresztą wszystkie kwiaty masz bardzo ładne dorodne pewnie im dogadzasz.
Trawnik u mnie pod pieczą eMa więc się nie wtrącam, jest ładny, ale tylko to robi na działce koszenie, podlewanie i nawożenie ale całej działki. Reszta na mojej głowie.
Kasiu mam studnię głębinową więc podlewamy. Jak w zeszłym roku była susza nie miałam placków ale trawa była bardzo osłabiona słońcem mimo podlewania.
Izuś, w Zabrzu będziemy do 11.sierpnia rano, oprócz weekendów do tego czasu, jak zwykle. Potem w Zabrzu będziemy dopiero 30, albo 31. sierpnia, po urlopie.
Od 11-go po południu do 20-go sierpnia i od 25-go do 29 lub 30-go sierpnia jesteśmy w Pszczynie.
Bo już się boję, że uda Ci się przyjechać, a nas nie będzie akurat. Ogród jest w Pszczynie. Kasia z ZG będzie w Pszczynie.