Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Kindzia 13:20, 04 sie 2017

W Zabrzu popaduje sobie deszczyk Temperatura znośna się zrobiła Wreszcie klimę można wyłączyć

Jadę do Pszczyny, miłego weekendu
Basilikum 13:29, 04 sie 2017

Kasiu
u nas w nocy i rano padao a teraz znow duchota i pot sie leje
ElzbietaFranka 20:09, 04 sie 2017

Kindziu jest bardzo ładna pogoda trochę np rano pada ok 11 rano się przejaśnia i ciepło do wieczora ok 24 stopni. Nie lezymy plackiem bo to nie dla mnie najlepiej jest chodzić brzegiem. Ma być ciepło ale nie upalnie koniecznie zwiedz starówkę w Lublinie może ci się uda do Zamoscia pojechać jak tam już jesteś.
Też życzę wspaniałej objazdowki.
Margarete 21:50, 04 sie 2017

Cudnie u ciebie. Hortki giganty - tylko podziwiać. Moje Phantomy pierwszy sezon u mnie bo jesienią sadzone. Liczę na duuuuze kwiatostany - mam je na pniu więc jak rozkwitną na całego to będzie pięknie ale mam je trochę w cieniu. Zobaczymy co pokażą.
Jeżówek też masz dużo i bujnie kwitną i te kolory.... pięknie.
Udanego urlopu życzę - ja swój właśnie zaczynam i też na kilka dni jadę na Suwalszczyznę i nawet do Wilna a więc kierunek podobny ,

Spaceru z psem zazdroszczę - nasza Luna odeszła od nas w minioną sobotę, źal i pustka...ale cóż takie życie...
Buziaki Kasiu! Odpoczywaj!
jolanka 21:54, 04 sie 2017

Oddechu weekendowego zycze ale jak czytam za babcię będziesz robić to chyba ten odpoczynek trochę inny będzie
Kindzia 09:03, 07 sie 2017

Basilikum napisał(a)
Kasiu
u nas w nocy i rano padao a teraz znow duchota i pot sie leje

Już w piątek po południu zaczęło się ciepło robić, sobota upalna, szaleliśmy wszyscy w basenie Tylko przekwitki ścięłam rano. Niedziela z odpoczynkiem od upału i drobnym deszczykiem po południu. Cysia i tak na tarasie w niedzielę miała swoją drzemkę
Jeszcze tydzień pracuję.
Kindzia 09:04, 07 sie 2017

ElzbietaFranka napisał(a)
Kindziu jest bardzo ładna pogoda trochę np rano pada ok 11 rano się przejaśnia i ciepło do wieczora ok 24 stopni. Nie lezymy plackiem bo to nie dla mnie najlepiej jest chodzić brzegiem. Ma być ciepło ale nie upalnie koniecznie zwiedz starówkę w Lublinie może ci się uda do Zamoscia pojechać jak tam już jesteś.
Też życzę wspaniałej objazdowki.

Mam kierownika wycieczki przecież (Ciocia Gosia) i zupełnie się na nią zdaję. Jestem pewna, że zaplanuje optymalnie

To dobrą pogodę masz, nie męczące temperatury

Dziękuję
Kindzia 09:08, 07 sie 2017

Margarete napisał(a)
Cudnie u ciebie. Hortki giganty - tylko podziwiać. Moje Phantomy pierwszy sezon u mnie bo jesienią sadzone. Liczę na duuuuze kwiatostany - mam je na pniu więc jak rozkwitną na całego to będzie pięknie ale mam je trochę w cieniu. Zobaczymy co pokażą.
Jeżówek też masz dużo i bujnie kwitną i te kolory.... pięknie.
Udanego urlopu życzę - ja swój właśnie zaczynam i też na kilka dni jadę na Suwalszczyznę i nawet do Wilna a więc kierunek podobny ,

Spaceru z psem zazdroszczę - nasza Luna odeszła od nas w minioną sobotę, źal i pustka...ale cóż takie życie...
Buziaki Kasiu! Odpoczywaj!

Matko...co się stało???!!! Przecież dopiero niedawno oglądałam u Ciebie zdjęcia suni...

Hortki coraz bielsze, też będą ładne w tym roku Mój Phantom na pniu też tegoroczny, ale już duży kupiony, już zaczynają mu się kwiaty starzeć...

Jeżówki lubię bardzo, w przyszłym roku jeszcze mi ich przybędzie, ograniczę jeszcze bardziej dalie.

Odpoczywaj Małgosiu, miłego urlopu
Kindzia 09:11, 07 sie 2017

jolanka napisał(a)
Oddechu weekendowego zycze ale jak czytam za babcię będziesz robić to chyba ten odpoczynek trochę inny będzie

Odpoczynek aktywny inaczej był Słońce, woda, dziadkowie do dyspozycji całodobowej...cóż więcej dzieciom do szczęścia potrzeba Zresztą my też bawiliśmy się jak dzieci. Głośno było, aż pies od nas uciekał na drugi koniec ogrodu, chlapaliśmy niemiłosiernie
Kindzia 12:20, 07 sie 2017

Melduję, że oprócz nalotu nornic, nawiedził mnie grzyb na berberysach kolumnowych na salonowej i na niziutkich marcinkach po drugiej stronie ogrodu(te wyglądają tragicznie...)
Nie miałam czasu prysnąć w sobotę...