Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

pestka56 19:01, 31 lip 2017

Klękajcie narody !!!! To jest widok takie hortensje
Kindzia 19:24, 31 lip 2017

pestka56 napisał(a)
Klękajcie narody !!!! To jest widok takie hortensje

Popisują się Myślę, że to zasługa nawozu
pestka56 19:29, 31 lip 2017

Niech się popisują
Basilikum 19:35, 31 lip 2017

ale piekne popisy super masz z kazdej strony ladnie

my bedziemy jednak w Ül caly tydzien, dostalam dwa dodatkowe dni urlopu ale za to bedziemy pozniej, bo dopiero w sobote w Pl a Ty zaraz ruszasz na wschod. Spotkamy sie za rok wiec. Moze na Bawarii
danuta_szwajcer 19:41, 31 lip 2017

Kindzia napisał(a)

Coś Ty, nie będziemy do wiosny czekać. Jak przekwitną, ciachnę. Od Bogusi dostawałam nawet kwitnące po dzieleniu i rosną

Łopatą ciachnę i w tym samym dniu posadzisz. Za dwa tygodnie mam urlop, wtedy ciachnę. Będziesz mogła przyjechać? Czy Ci przywieźć? Z Kasią bym przyjechała. Jak Ci pasuje, zastanów się.

Floksy to wiem, zle mnie zrozumialas, o dzieleniu TRAW pytam o rozplenicach pisalas Poki co to Kasiu to ja nic nie umie jeszcze planowac bo dalej niesprawna moja stopa a wszystko mi sie nawarstwa, mielismy tez na wakacje pojechac echh, moze za tydzien juz cos wiecej bede wiedziec
Kindzia 20:15, 31 lip 2017

pestka56 napisał(a)
Niech się popisują

Wątek zakładaj! Chcę trawiastą u Ciebie zobaczyć
Kindzia 20:21, 31 lip 2017

Basilikum napisał(a)
ale piekne popisy super masz z kazdej strony ladnie

my bedziemy jednak w Ül caly tydzien, dostalam dwa dodatkowe dni urlopu ale za to bedziemy pozniej, bo dopiero w sobote w Pl a Ty zaraz ruszasz na wschod. Spotkamy sie za rok wiec. Moze na Bawarii

Nie mam pytań...w poniedziałek o świcie jedziemy, pogmatwało się
Oby za rok. Na Bawarii? Jeszcze nie byłam

Hortki dają czadu po tym nawozie z Yary. Warto go im podsypać w czerwcu.
W przyszłym roku jeszcze będę hortek dosadzać i cisy. Mamy w planie wysłonić drugą bramę i tak z niej nie korzystamy, a podglądani jesteśmy nieustająco...jakby się u nas co chwilę coś znacząco zmieniało...

Trzeba zapas Yary zrobić
Kindzia 20:22, 31 lip 2017

danuta_szwajcer napisał(a)

Floksy to wiem, zle mnie zrozumialas, o dzieleniu TRAW pytam o rozplenicach pisalas Poki co to Kasiu to ja nic nie umie jeszcze planowac bo dalej niesprawna moja stopa a wszystko mi sie nawarstwa, mielismy tez na wakacje pojechac echh, moze za tydzien juz cos wiecej bede wiedziec

Trawy w kwietniu będę dzielić.
Uwiążę kokardkę na floksie...znając Ciebie ze dwa lata ta kokardka musi przetrwać Będzie czekać.
pestka56 20:29, 31 lip 2017

Będzie trawiasta, ale żebyś się nie zdziwiła, bo ona jeszcze w połowie do podzielania i rozsadzenia. Gęsto strasznie
Basilikum 20:32, 31 lip 2017

Bawarie warto zobaczyc W sumie dla mnie to sie rozwiazalo, bo mielsismy tak krociutko w Polsce byc a udalo sie tydzien wyskrobac. Az mi sie jeszcze nie chce wierzyc, ze szefowa mi ten urlop podpisala Jedyne co to, ze sie nie da Was zobaczyc ae juz sie we Wrocku umowilam do Irenki i Agi
co sie odwlecze to nie uciecze
yary nie znam ale jak bylysmy z Irenka w zeszlym roku w hortensjowym ogrodzie u faceta, ktory ma najwieksza kolekcje hortensji to kupilam u niego nawoz, na jedna ogrodowa nie kwitnaca od lat zadzialal Jeszcze go mam na przyszly rok starczy

lece ogorasy zrywac