Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

dominika_ 20:51, 31 lip 2017

O jakież widoki Ty nam tu Kasiu zaserwowałaś. Mega zjawiskowo, zwłaszcza zdjęcie traw z ptakami
Monia81 07:53, 01 sie 2017

Kasiu trawiska masz piękne, takie dorodne a floksy, hortki to popis dają na całego
Kindzia 08:25, 01 sie 2017

pestka56 napisał(a)
Będzie trawiasta, ale żebyś się nie zdziwiła, bo ona jeszcze w połowie do podzielania i rozsadzenia. Gęsto strasznie

Czyli typowa robota ogrodnika
Zupełnie mi to nie przeszkadza Pokazuj
Kindzia 08:28, 01 sie 2017

Basilikum napisał(a)
Bawarie warto zobaczyc W sumie dla mnie to sie rozwiazalo, bo mielsismy tak krociutko w Polsce byc a udalo sie tydzien wyskrobac. Az mi sie jeszcze nie chce wierzyc, ze szefowa mi ten urlop podpisala Jedyne co to, ze sie nie da Was zobaczyc ae juz sie we Wrocku umowilam do Irenki i Agi
co sie odwlecze to nie uciecze
yary nie znam ale jak bylysmy z Irenka w zeszlym roku w hortensjowym ogrodzie u faceta, ktory ma najwieksza kolekcje hortensji to kupilam u niego nawoz, na jedna ogrodowa nie kwitnaca od lat zadzialal Jeszcze go mam na przyszly rok starczy

lece ogorasy zrywac

Tydzień aż...jaka szkoda, że się jednak nie uda spotkać

Widocznie ten Twój nawóz też ma idealny skład dla hortek Po Yarze są wielkie kwiaty, przed stosowaniem tego nawozu nie były takie okazałe.
Kindzia 08:31, 01 sie 2017

dominika_ napisał(a)
O jakież widoki Ty nam tu Kasiu zaserwowałaś. Mega zjawiskowo, zwłaszcza zdjęcie traw z ptakami

Dzięki za dobre słowo

Trochę mnie Morning Light martwiły wiosną, bo środki wygnite miały, ale nie dało się wtedy nic robić, ciągle mokro było...jednak teraz tego nie widać i są takie jak trzeba

Pawie już jednakowy kolor mają, a były różne, słoneczko zadbało, żeby się nie różniły kolorem
Kindzia 08:35, 01 sie 2017

Monia81 napisał(a)
Kasiu trawiska masz piękne, takie dorodne a floksy, hortki to popis dają na całego

Trawy dość dobrze u mnie rosną, najwidoczniej te lubią moją glinę i wilgotne podłoże.

Floksy długo mnie nie zadowalały, ale już w tym roku rozrosły się przyzwoicie...czyli nadchodzi czas na dzielenie

Hortki już zaczynają ogród zdobić Ciekawa jestem tylko jakie vanilki będą w tym roku, w zeszłym leżały...nawet podpieranie nie pomagało. Na razie stoją jak trzeba
pestka56 09:37, 01 sie 2017

Tak, trawy prawie wszystkie lubią wilgoć.

Za miesiąc będą tak wyglądały. Fotka z zeszłego roku. W tym roku jest o połowę więcej.
Monia81 10:15, 01 sie 2017

Iryski bardzo bym chciałaa napisz mi kiedy jesteś w Pszczynie w przyszłym tygodniu to może podjadę, no bo chciałabym na żywca zobaczyć to piękne kwiecie
ElzbietaFranka 10:38, 01 sie 2017

Kasiu macha rączką
Gocha 11:14, 01 sie 2017

Kasiu nie mogę się napatrzeć na Twój ogród. Przeraża mnie trochę jak pomyślę że będziesz się musiała zderzyć z moim ogrodem w którym chwaściory są na porządku dziennym. A u Ciebie tak wypielęgnowane. Ale ja Wam będę wciskała namiętnie że te wszystkie chwasty to roślinki ozdobne i że tam ich miejsce Nie jestem w stanie posprzątać ogrodu tak jak bym chciała to zrobić. I muszę jakoś z tym żyć.Ale czekam na Was z utęsknieniem Ta jeżówka pomarańczowa to Supreme Cantaloupe na pewno. A ta różowa pomponiasta to podobna do Pink bonbon ale wydaje mi się że jednak to nie ona bo Pink bonbon ma inne listki i jest jaśniejsza ociupinkę.Buziaki