Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Margarete 23:12, 30 sie 2017

Kindzia napisał(a)

Wrażenia...nie da się przekazać, było super!!!

A róże Ci się nie podobają??? (Chippendale, M-m Knorr, Isabella Rossellini, Kronenburg)

Jak nie - jak tak
Śliczne są.

A o tych pięknych miejscach w Polsce i tych życzliwych ludziach o których piszesz to potwierdzam jak najbardziej.
Margarete 23:13, 30 sie 2017

A Marcysia słodziak
Kasik 06:49, 31 sie 2017

Wycieczka super Mamy tyle fajnych miejsc w Polsce i jak się do tego doda możliwość spotkań z cudnymi ludźmi, to czego chcieć więcej.

Marcelinka do schrupania. Taka blondyneczka, a karnacja do opalania jak brzoskwinka.

Ogród niezmiennie piękny. Hortensje szaleją, a te przy huśtawce, pomimo że młode pokazują cały swój urok. Miejsce dla nich idealne.

Jeżówki w ilości hurtowej - jak one Ci się zmieszczą? przecież Ty już nie Masz miejsca????
Basilikum 08:43, 31 sie 2017

Wlasnie to jest fajne w Ogrodowisku, ze tyle cieplych fajnych ludzi
Nawet moj maz da sie namawiac na ogrodowiskowe spotkania i wszystkim sie tu chwali jakich fajnych ludzi spotykamy
Kindzia 09:44, 31 sie 2017

Agania napisał(a)
U Ciebie wszystko Kasiu rośnie jak na drożdżach, kotki na trawch masz rozszalałe, a piesa urocza
Fajną miałyście wycieczkę..latam i oglądam zdjęcia, żeby poobcować z Wami troszeczkę

Było rewelacyjnie Agatko...ale niestety, skończyło się
Rozplenice mi oszalały...znowu dzielenie wiosną nas czeka. Lubię ich szczoteczki, w czerwcu od Irenki przywiozłam jeszcze Moudry, wiosną je muszę przesadzić, już mi rabatą zawładnęły
Figo dość grzeczny, tyle, że pyskaty bardzo
Kindzia 09:47, 31 sie 2017

Monia81 napisał(a)
Kasiu fajny miałyście wyjazd oglądam zdjęcia po wątkach, super, że wszystko się udałotego potwora rozchodnika podzieliłam na 6 części, już zasadzony przed hortensjami jeszcze raz ci dziękuję, że mogłam u Was być, bardzo dużo daje do myślenia takie spotkanie i rozmowa z Wami na żywca Kasia wrzuciła fotki u mnie na wątku buziol

Taki wyjazd do powtórzenia Nie zobaczyłam jeszcze wszystkiego, a ogrodniczki ze wschodu Polski zapraszają znowu

Rozchodnik szybko nadrobi, za dwa lata będziesz miała 6 olbrzymów Ja od Gochy z Lublina też sobie ukopałam kawałek rozchodnika, bardzo ładny, nie miałam takiego

Muszę na zdjęcia u Ciebie popatrzeć, wklej u mnie jakieś, na pamiątkę mieć będę
Kindzia 11:27, 31 sie 2017

tulucy napisał(a)
Kasiu dzięki wielkie wiesz, ja ją mam, tylko zaczęłam wątpić w dobór miejsca... Ale zostawię ją tam, gdzie jest, ma robić za średnie wyższe piętro z tego co piszesz, powinna dać radę.

Roztocze i ja polecam, byłam tylko dwa dni, w tym biegiem po Zwierzyńcu, ale bardzo mi się podoba i wrócimy tak na pewno...

To tak jak ja wątpię w Red Leonardy...picifungle mam, ledwo od ziemi toto odrosło i chore ciągle...nerwa mam na nie

Piękna nasza Polska
Kindzia 11:29, 31 sie 2017

eee_taam napisał(a)
fajna ta wycieczka ...mamy jednak piekny kraj często nie doceniamy ...nie byłam w tych posiadłościach jeszcze ...ale co tu pisac ..do zamku w Pszczynie tez sie nie doczołgalam a juz ze 2-3 lata planuje ...życie

PS. mała 'babula" urocza

Nasza Pszczyna też warta zobaczenia, ale tamte zamki i ogrody okazalsze. Warto tam wypad zaplanować

Cysiunia Moja Ukochana...znowu we wrześniu będzie z nami na parę dni
Kindzia 12:22, 31 sie 2017

Basilikum napisał(a)
Marcysia sliczna a dopiero taki bobas bya
Wycieczka super, Rzeszoow i Lancut znam reszte koniecznie musze kiedys zobaczyc.
Ta roza, ktora "razem" jesienia przesadzalysmy, daje popis, podpasila jej nowa miejscowka pachnie jak zwariowana i ma wielki kawiat

Tak, rośnie jak na drożdżach I gada jak najęta...

Lublin i okolice obowiązkowo

Widziałam tę różę u Ciebie wczoraj Piękna!!!
Kindzia 12:25, 31 sie 2017

Margarete napisał(a)

Jak nie - jak tak
Śliczne są.

A o tych pięknych miejscach w Polsce i tych życzliwych ludziach o których piszesz to potwierdzam jak najbardziej.

Isabella w tym roku dojrzała już i daje popis. Barkarole z nią przegrała...

Ludzie...od obcego pana, właściciela hoteliku w Lublinie, dostaliśmy pomidory z własnej szklarni na drogę