Jakie to miłe, przecież to nie tak wielki gest, a dla Was jakie ułatwienie Bardzo to budujące, bo ostatnio wokół same kłótnie i napuszczanie jednych na drugich wokół...ciągle mam nadzieję, że jeszcze będzie normalnie
Poszukam zdjęcia, albo lepiej Ci jutro świeże zrobię. Taka do cycków jest, ładny, zwarty krzaczek zbudowała, bardzo upakowane kwiaty i dość długo je trzyma. Pachnie, słabo.
I tym sposobem udało mi się jako tako ogarnąć zaległości forumowe. Jeszcze tylko zostało mi wysłać obiecane zdjęcia Małej Mi i będę całkiem na bieżąco.
a to moja do cyckow nie jest (a ja niewysoka ) znalazlam fotke kwiatow w wizytowce https://www.ogrodowisko.pl/watek/5900-wizytowka-ogrod-pod-bialo-niebieska-chmurka?page=2#post_6 kolor sie nie zgadza, jest Taki jak Twojej Rozy.
Pewnie jej ot tak dali nazwe ale fajnie, ze tesciowa ja kupila dla mnie ma ona wymiar sentymentalny. Bardzo moja tesciowa kochalam. Taka super kobieta siadalysmy wieczorem przy tej rozy i gawedzilysmy.
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"
Kasiu bo nie wiem, jak mam te zdjątka przerzucić, takich numerów jeszcze nie robiłam I mam pytanko masz jakiś sprawdzony namiar na trawki ( chciałabym sobie ML kupić i nie wiem czy teraz jeszcze czy na wiosnę)