Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Kindzia 18:59, 30 sie 2017

jolanka napisał(a)
Kasiu, pozdrawiam serdecznie. Szkoda, ze tak krótko moglysmy pogadac
Jesteś wulkanem energii. A o zdjęciach to po prostu zapomnialam z emocji.
Ja wpadlam juz w wir pracy, przetworów.

Mam nadzieję, że jeszcze się spotkamy i nadrobimy Bardzo żałuję, że nie mamy zdjęć z tego spotkania, zresztą z wielu spotkań nie mam...

Gocha mnie zaraziła robieniem soków, ale z tym to żadna robota. Ogórki mam zrobione, ale to dzięki Kasi i mojemu eMusiowi, kompoty mam...dzięki eMusiowi Kasi. Dużo dobrego mam z tego forum

Od piątkowego rana do niedzielnego wieczora miałam Marcysię, dopiero w poniedziałek i wtorek miałam trochę czasu tylko dla siebie...i już mnie nosiło

Kindzia 19:00, 30 sie 2017

koliber napisał(a)

Czy dobrze zrozumiałam, że byliście w okolicy Rzeszowa???
Bo jeżeli tak, to szkoda, że się nie poznałyśmy

A byliśmy
Może kiedyś się uda
Kindzia 19:05, 30 sie 2017

Margarete napisał(a)
Ale cudna wyprawa...już sobie ostrzę apetyt na dalsze foty i wrażenia....i czekam

Twoje hortensje zachwycające

Wrażenia...nie da się przekazać, było super!!!

A róże Ci się nie podobają??? (Chippendale, M-m Knorr, Isabella Rossellini, Kronenburg)

Kindzia 19:14, 30 sie 2017

ElzbietaFranka napisał(a)
Jestescie wszystkie podrozniczki zachwycone to sie bardzo cieszę. Kasiu pisalas, ze nie znasz tych stron - piekne prawda.
Co to jest 1250 km na tyle dni. Nawet w Polsce przy dobrej pogodzie mozna milo spedzic urlop. Jeszcze na Roztocze pojedzcie tam tez cudownie.

Trawy w tym roku sa wyjatkowe. Szpaler hort cudowny.

Pozdrawiam

Jesteśmy
Nie...napisałam, że 1250, ale zupełnie tego nie czułam
Mamy piękny kraj, serdecznych ludzi...braknie mi czasu żeby wszystkiego zaznać
Trawy mnie zaskoczyły w tym roku...późno u mnie startowały, z wygnitymi środkami, których nie było jak oddzielić, bo pogoda byle jaka była...a jednak

Hortki czarują

Kindzia 19:15, 30 sie 2017

kasja83 napisał(a)

No to podzielone....mój ucieka od ogródka gdzie pieprz rośnie

Sama też dasz radę, tyle, że się namachasz...
Kindzia 19:19, 30 sie 2017

tulucy napisał(a)
Kasiu ciekawy miałaś i urozmaicony mocno urlop :

Czy możesz mi przy okazji napisać, ile ma pi razy drzwi Twoja Lady of Shalott? Szkółka podaje max 1m, gdzieniegdzie wygląda na większą

To prawda

Mogę. Moja ma trzeci rok i w tym niesprzyjającym dla róż roku (znakomita większość jest sporo niższa w tym roku) sięga mi do cycków, mam 1,7 m. Trzyma dobrze kwiat, nie zwiesza się, kwitnie praktycznie bez przerwy niewielką ilością kwiatów. Kolor ma niespotykany I, jak na austinkę, słabo choruje.

tulucy 19:45, 30 sie 2017

Kasiu dzięki wielkie wiesz, ja ją mam, tylko zaczęłam wątpić w dobór miejsca... Ale zostawię ją tam, gdzie jest, ma robić za średnie wyższe piętro z tego co piszesz, powinna dać radę.

Roztocze i ja polecam, byłam tylko dwa dni, w tym biegiem po Zwierzyńcu, ale bardzo mi się podoba i wrócimy tak na pewno...
20:41, 30 sie 2017
fajna ta wycieczka ...mamy jednak piekny kraj często nie doceniamy ...nie byłam w tych posiadłościach jeszcze ...ale co tu pisac ..do zamku w Pszczynie tez sie nie doczołgalam a juz ze 2-3 lata planuje ...życie

PS. mała 'babula" urocza
Kindzia 20:53, 30 sie 2017

Jeszcze nie dałam rady ogarnąć wszystkiego, nie do wszystkich dotarłam...a nasi grają...nie da się wszystkiego na raz. Do jutra
Basilikum 21:01, 30 sie 2017

Marcysia sliczna a dopiero taki bobas bya
Wycieczka super, Rzeszoow i Lancut znam reszte koniecznie musze kiedys zobaczyc.
Ta roza, ktora "razem" jesienia przesadzalysmy, daje popis, podpasila jej nowa miejscowka pachnie jak zwariowana i ma wielki kawiat