Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród pod górkę...

Mój ogród pod górkę...

17:24, 20 kwi 2017
tulipany Purple Prince ...chyba maja ten sam kolor co Parrot Prince ...aparat nie oddaje koloru ..ale wyszły mi 3 szt z zeszłego sezonu i świeca na rabacie

Liscie brzozy ...to jakis mutant ...oszukali cie.

PS. na przesyłke spokojnie trzeba czekać .....sadzenie może w weekend majowy .....wszystko chlupie ... i oni chyba też chyba te rośliny kopią przed wysyłką ...wiec dlatego trudność w wysłaniu.
AngelikaX 18:38, 20 kwi 2017

Moją siostrę też chyba orżnęli z doorenbosami, bo inne od moich, tylko znów w drugą stronę - liście ma mniejsze niż te u mnie.
Agania 07:32, 21 kwi 2017

Czy ogród bezpieczny po dzisiejszej nocy?
Kacha123 09:43, 21 kwi 2017

Agania napisał(a)
Czy ogród bezpieczny po dzisiejszej nocy?

Niestety fala mrozu przeszła. Wieczorem jak wrócę zobaczymy co padło. Ale i tak cieszę się że nie mieszkam w Częstochowie. Zdjęcie sprzed chwili
Mixtoorka 10:33, 21 kwi 2017

OMG! Ale paskudnie! 21 kwietnia taka zima oby u Ciebie w "górach" wiał ciepły halny a mróz przeszedł drugą stroną ;D
Kacha123 10:39, 21 kwi 2017

Mixtoorka napisał(a)
OMG! Ale paskudnie! 21 kwietnia taka zima oby u Ciebie w "górach" wiał ciepły halny a mróz przeszedł drugą stroną ;D

O piątej było u mnie -5,ale już o siódmej 0. Widziałam wychodząc do pracy że ciemierniki poległych ale tulipany dziarsko stały. Nie miałam czasu oglądać strat, ani ochoty też...
Fotka jest z Częstochowy, u mnie śnieg stopił się w środę po południu
mp_krk 17:04, 21 kwi 2017

Kasia,
poszalałaś z tym przodem. Ogromna metamorfoza i jak najbardziej pozytywna

Jakoś nie mogę uwierzyć, że spoczniesz na laurach i dalszych rewolucji nie poczynisz

Jeszcze raz gratki!
Kacha123 19:45, 21 kwi 2017

mp_krk napisał(a)
Kasia,
poszalałaś z tym przodem. Ogromna metamorfoza i jak najbardziej pozytywna

Jakoś nie mogę uwierzyć, że spoczniesz na laurach i dalszych rewolucji nie poczynisz

Jeszcze raz gratki!

Dzięki bardzo! Cieszę się, że przód się podoba Jeszcze dojdzie tam trochę traw i będzie chyba spoko
Jeszcze jedna rabata zaplanowana do przeróbki, a później pewnie coś mnie jeszcze najdzie
Aaaa, na przodzie przed samym domem dojdzie jeszcze nowa rabata, czyli już mnie naszło
mp_krk 21:32, 21 kwi 2017

No widzisz a parę stron wcześniej było że niby tylko placyk pod drewutnie i tyle. Wiedziałem że nie wytrzymasz
Kacha123 21:41, 21 kwi 2017

mp_krk napisał(a)
No widzisz a parę stron wcześniej było że niby tylko placyk pod drewutnie i tyle. Wiedziałem że nie wytrzymasz

Przepchnęłam ten pomysł tłumacząc małżonkowi, że ułatwi koszenie i zasłoni studzienkę
Trzeba coś robić, żeby człowiek nie gnuśniał!