Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród pod górkę...

Mój ogród pod górkę...

Konieczki 22:13, 22 kwi 2017

A ja sie dziwie, przeciez masz CUDNY ogrod. Wiesz jak zobaczylam mury na poczatku to ciezko mi bylo wyobrazic ogrod. Teraz to ciezko mi go opuszczac
gapie sie i gapie sie w ostatnie zdjecia lubie tu byc
Kacha123 22:14, 22 kwi 2017

nawigatorka napisał(a)
jesli te drzewa posadziłam dziś i wysadzialas poprzednie to Ty jesteś moja idolka
Do południa miałam kinderbal starszej córki (na szczęście poza domem) wiec jedynie popołudnie byli do dzialania. Ale przyjemnie o nie bylo

Co tam marne pięć drzew przy setkach traw? I wyznam, że mój syn brał w tym procederze znaczny udział, zwłaszcza, że lipy poszły na samą górę.

Jedynie popołudnie?! To tym bardziej szacun!
nawigatorka 22:15, 22 kwi 2017

Kacha123 napisał(a)

Co tam marne pięć drzew przy setkach traw? I wyznam, że mój syn brał w tym procederze znaczny udział, zwłaszcza, że lipy poszły na samą górę.

Jedynie popołudnie?! To tym bardziej szacun!
jsiby Ci grad w plecy walił tez byś się streściła
nawigatorka 22:15, 22 kwi 2017

Konieczki napisał(a)
A ja sie dziwie, przeciez masz CUDNY ogrod. Wiesz jak zobaczylam mury na poczatku to ciezko mi bylo wyobrazic ogrod. Teraz to ciezko mi go opuszczac
prawda? Nasze skarpy to pikus
Kacha123 22:24, 22 kwi 2017

Konieczki napisał(a)

Czasami wracam do tych pierwszych fotek z "kamieniołomem" Szybko zarasta i robi się przytulniej. Jeśli, poza mną, podoba się też innym i chcą go oglądać, jak Ty, to dla mnie prawdziwa przyjemność Dziękuję
Kacha123 22:27, 22 kwi 2017

nawigatorka napisał(a)
jsiby Ci grad w plecy walił tez byś się streściła

Na pewno! A nawet pomyślałam, że może by tak chodzić na chwasty podczas gradu, to by piorunem szło! Choć grad może niebezpieczny dla roślin, to może w deszcz?
Kacha123 22:29, 22 kwi 2017

nawigatorka napisał(a)
prawda? Nasze skarpy to pikus

U Ciebie przy układaniu tylu krawężników malutkie nierówności mogą być gorszą zmorą niż moje górki!
Iwk4 22:43, 22 kwi 2017

Kasiu, ty szybciej dzialasz, niz pendolino
U nas też dziś bylo pracowicie. Bylam rano na targach. Przywiozlam roslinki na poszerzaną rabatę. Zimno bylo niesamowicie. Kiedy to się ociepli?
Kacha123 22:46, 22 kwi 2017

Iwk4 napisał(a)
Kasiu, ty szybciej dzialasz, niz pendolino
U nas też dziś bylo pracowicie. Bylam rano na targach. Przywiozlam roslinki na poszerzaną rabatę. Zimno bylo niesamowicie. Kiedy to się ociepli?

Żebym się tylko nie wykoleiła!
Też byłam dzisiaj na niby-targach, ale jedyne co przywiozłam to krówki kupione przez mojego syna ( cukierki, nie wołowinę!)

Lecę zobaczyć, co kupiłaś!
Iwk4 22:58, 22 kwi 2017

Kasiu, dziś mi się nie chcialo kompa odpalac, więc nie zobaczysz. Prace w ogrodzie tez nie skonczone, więc fotek i sprawozdania brak. Jutro poustawiam roslinki, to cos cyknę
Teraz leżę grzecznie w lozeczku i podgladam, co się dzieje na forum