Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród pod górkę...

Mój ogród pod górkę...

Kacha123 12:35, 05 mar 2016

Ewkakonewka napisał(a)
Sto lat
Pojemność Twojej "pod górki" mnie zadziwia Myślałam, że już tylko patrzysz czy równo rośnie, a tu tadaaam drzewa

Dzięki Ewcia A mnie zadziwia pojemność mojej głowy jeśli chodzi o chciejstwa, bo górka jakoś się nie powiększa, niestety
Kacha123 12:36, 05 mar 2016

Kuba napisał(a)
Wczoraj Ci nie pomogłam a dzisiaj wszystko nadrobiłam, dębów nie znam ale do wiśni ciągle wzdycham, czytam że decyzja zapadła w wannie

Decyzja jest, szczegóły w dopracowaniu. Widać w wannie dobre klimaty i spokój
Kacha123 12:39, 05 mar 2016

Kuba napisał(a)
A poza tym czy Ty myślisz że po ...stce to Ci wolno dłużej spać? Nic bardziej mylnego, z wiekiem zapotrzebowanie na sen maleje więc rób kawę i odpala komputer

Nie spałam, po wiosnę byłam W bardzo miłym towarzystwie dodam Zakupiłam prymulki do donicy i wianki:

Pochwalę się, że przynajmniej wstążki dorobiłam sama

Enya73 12:39, 05 mar 2016

Kasia, dzięki za miłe spotkanie. Dzięki Wam naprawdę poczułam już wiosnę☺.
UlaB 12:39, 05 mar 2016

Kuba napisał(a)
A poza tym czy Ty myślisz że po ...stce to Ci wolno dłużej spać? Nic bardziej mylnego, z wiekiem zapotrzebowanie na sen maleje więc rób kawę i odpala komputer

Nie chce Cie martwic, ale ten zjazd zapotrzebowania na sen - o ile jest - pojawia sie dopiero ok. 60tki, wiec jeszcze troche A po 40tce to niestety dopada zmeczenie materialu i zapotrzebowanie rosnie. Przynajmniej u mnie i kilku znajomych ledwo po przekroczeniu tej "magicznej granicy" Same sowy, ktore mogly codziennie chodzic spac o 2 i wstawac o 7 (dobra, to i z musu troche). Niestety, not any more - można oczywiscie próbowac, ale regeneracja po jednej takiej nocy jest znacznie dluzsza Jak żyć pytam, skoro świat taki ciekawy i tyle do zrobienia każdego dnia. Trudno jest sie pogodzic z takim zjazdem energii, bo w głowie poukładane zupełnie inaczej, ale predzej czy pozniej włacza sie rozsądek.
Ponarzekałam

Kacha123 12:43, 05 mar 2016

Enya73 napisał(a)
Kasia, dzięki za miłe spotkanie. Dzięki Wam naprawdę poczułam już wiosnę☺.

Mnie też było bardzo miło Cię spotkać I do następnego razu
I dzięki za uchylenie rąbka najnowszych wiankowych trendów
lindsay80 15:03, 05 mar 2016

Kasiu, piękny ten wianek z fioletem.

I jak na giełdzie, sprzedawcy też już poczuli wiosnę?
Za stokrotkami miałam się wybrać, ale coś mi nie wyszło dziś
gierczusia 15:29, 05 mar 2016

Kaśko dzięki raz jeszcze za miły poranek normalnie naładowałam akumulatory na " zaś " ale z Ciebie szybki Bill , widzę ,ze wianki już są ... te fioletowe motylki są łaaaaaaa

Buziole i do następnego razu
Margo 15:44, 05 mar 2016

Super wianuszki, zieleń to teraz najbardziej pożądany kolor. A skoro na zewnątrz na razie go nie widać, to fajnie że chociaż w domu masz
Marga 15:46, 05 mar 2016

Kacha123 napisał(a)

Cięłam w zeszłym roku. Nie bardzo krótko. Zdjęcia fatalne, ale lepszych już po cięciu nie mam.

Ups... a mi się wydawało, że przycinałaś na 10cm od pnia. Zadałam pytanie bo wolałam się upewnić. Przycięłam w takim razie za krótko
Dzięki za zdjęcia Kasiu