Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Skąpana w słońcu

Skąpana w słońcu

roma2 22:51, 04 lip 2016

Ewuś, dobrze, że jesteś. Ten biały kolor floksów i jeżówek muszę wprowadzić do siebie. Szukam ochłody
kasja83 22:37, 05 lip 2016

Zdrówka życzę
danuta_szwajcer 19:46, 06 lip 2016

Dobrze, że już jesteś po szpitalu a ja właśnie przed( W sumie powinnam już tam być echhh jak to w ułamku sekundy może się wszystko zmienić. Ale masz cudne liliowce, jeżówki no i te floksy takie jasno lilia?? Piękne są Pozdrawiam i zdrowka życze
08:00, 07 lip 2016
dopiero teraz doczytałam o szpitalu i lekach ...zdrowia zyczę

liliowcami się zachwycam rok rocznie jak kwitną ...potem mi mija ...moje pomarańczowe muszę powymieniać na różowo-fioletowe najchętniej pachnące.

na pocztąku przygarniałam wszystkie kolory ...bo wszystkie kwiatki mi sie podobały ale zaobserwowalam ze kolor pomarańczowy i zółty w lecie na mojej słonecznej działce rozpala mnie dodatkowo ...wiosna lubie te kolory (tulipany azalie ) im wiecej ognia tym lepiej ...ale latem jakos mnie przytłaczają
kamila66 08:19, 07 lip 2016

Kwitnące wszystkie śliczne Zdrowia życzę
ewsyg 11:27, 07 lip 2016

roma2, bardzo dziękuję. Biały kolor do każdego pasuje

kasja83 , bardzo dziękuję

danuta_szwajcer Danusiu niby po szpitalu, ale bardzo cierpiałam prze tydzień. W szpitalu byłam na wycięciu migdałków , mój wiek i pogoda nie sprzyjała łagodnemu przebiegowi. Nikomu nie życzę takiego bólu, codziennie temperatura po 39 stopni. Ból pozwolił mi tylko na picie, nie dało się nic jeść.Piłam po parę kropli bo inaczej bym się zachłystywała. Dzisiaj mama chyba przełom, póki co tylko 37 stopni temperatury i ból dużo mniejszy. Pierwszy, delikatny posiłek, no i muszę się nawadniać. Floksy maja chyba taki lekko liliowy kolor. Pozdrawiam i trzymam kciuki za Ciebie

eee_taam u mnie jest taki kolorystyczny misz-masz. Mnie to nie przeszkadza bo ja lubię rośliny kwitnące. Też dorosłam do tego, że z częścią roślin się pożegnam, nie spełniają moich oczekiwań.

kamila66 Wiaj Kamilko, dziękuję, ze zdrówkiem już ciut lepiej
Milka 12:23, 07 lip 2016

Co ja czytam
dopiero byłas na spotkaniu...dobrze, że juz po i powoli sie stabilizuje, bólu współczuję Ewo, powolutku wydobrzejesz, tylko nie szalej; kwiaty masz cudne, pewnie wszystkie żegnamy się z tym, co nam nie pasuje
ewsyg 16:59, 07 lip 2016

Milka napisał(a)
Co ja czytam
dopiero byłas na spotkaniu...dobrze, że juz po i powoli sie stabilizuje, bólu współczuję Ewo, powolutku wydobrzejesz, tylko nie szalej; kwiaty masz cudne, pewnie wszystkie żegnamy się z tym, co nam nie pasuje

Irenko, gdybym dzisiaj zaczynała tworzenie ogrodu to 1/3 obsadziłabym borówką amerykańską. W miarę niekłopotliwa i ma pyszne owoce. Z tymi moimi bylinami to sam kłopot. Plewy porosły do samej szyi, córka dzisiaj troszkę plewiła.

ewsyg 17:03, 07 lip 2016

ewsyg 17:08, 07 lip 2016