ewsyg
16:03, 20 lut 2019
Agatko (Nowa12) świdośliwę mam w odmianie Smoky. Ma bardzo smaczne owoce. Ta odmiana ma kształt drzewka co mnie bardzo cieszy. W tamtym roku dokupiłam drugą, bo wszystkim bardzo smakuje. Dodatkowo jej owoce są podobnież bardzo zdrowe. Ptaszki też je lubią. Ja na swoją zarzucałam firanę.
Sylwia ( sylwia_slomc...) , dzięki, tak zrobię.
Właśnie zakończyłam sezon grypowy i rozpoczęłam ogrodowy. Troszkę poformowałam krzewy i korony drzew, pobieliłam pnie i zabrała się za przesadzanie. To efekt zimowych przemyśleń. Sporo mam tego przesadzania, ale może zdążę.
Póki co hiacynty dostarczają mi cudownych wrażeń wizualnych i zapachowych. W planach mam wysadzić nimi całą aleję różaną. Trochę cebulek już tam jest. Te po przekwitnięciu też tam trafią.
Sylwia ( sylwia_slomc...) , dzięki, tak zrobię.
Właśnie zakończyłam sezon grypowy i rozpoczęłam ogrodowy. Troszkę poformowałam krzewy i korony drzew, pobieliłam pnie i zabrała się za przesadzanie. To efekt zimowych przemyśleń. Sporo mam tego przesadzania, ale może zdążę.
Póki co hiacynty dostarczają mi cudownych wrażeń wizualnych i zapachowych. W planach mam wysadzić nimi całą aleję różaną. Trochę cebulek już tam jest. Te po przekwitnięciu też tam trafią.