I tak się odważyłam dużo pokazać, ja z tych niesmiałych, co to po cichutku, jak mróweczki robotę robią.
Dziękuję bardzo za pochwały, jest mi niezmiernie miło .
Nie martw się, serduszka to popularna roślina, jak nie kupisz to dostaniesz.
Ty chcesz te berberysy z trawami posadzić, to kolumnowe będą ok. Gdzieś to widziałam i ładnie wyglądało.
Nakło znam, choć to po drugiej stronie Bydgoszczy, czasem przejeżdżamy w drodze na północ.
Tak, berberysy posadzę na rabatę hortensjową między-trochę przed trawami carex ice dance. Myślę,że te trawy by berberys admiration przykryły, więc wybrałam te i będę je ciąć w kolumny trochę powyżej traw
Pochodzę z Nakła, 28 lat tam mieszkałam Tęsknię za Nakłem rodzinnymi stronami.
Na targach pokus było bardzo dużo - różne rodzaje host, jeżówek, serduszek i rododendronów. Wszystkie się do mnie uśmiechały, ale byłam z dzieckiem, więc ciężko mi było logistycznie zapanować nad zakupami. Musiałam 3 razy wędrować do samochodu objuczona siatami z roślinami. Już więcej nie dałabym rady
Pospacerowałam, we wszystkie kąciki pozaglądałam, a ze późna pora to oprócz tego, że bardzo u Ciebie urokliwie to chyba nic więcej dziś konstruktywnego nie wymyślę
Ale plusy takie, że się za dużo nie kupi, a jak podrośnie, będzie siaty nosić . I to napisała matka .