Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

frezja 23:18, 06 gru 2015

Mala_Mi napisał(a)

Jakby mego słyszała

dużo obiecuje??
aga_pe 23:25, 06 gru 2015

Madzenka napisał(a)
Poranek spędziłam na giełdzie. Dokupiłam delikatny róż na choinkę, taki jak chciałam

i dorwałam lamki origami

I aby dopłenić różu zakupiłam baldoróżową gwiazdę betlejemską medinillę

Madżen, to się musiałyśmy minąć
Kindzia 09:32, 07 gru 2015

Twój wianek pasujący i do Twojej stylizacji, i do mojego barokowego pojęcia Podoba mi się.
Kolor nowych bombek pasujący do mojej sypialni w Zabrzu...nawet z szarościami mi się podoba...u mnie na bogato musi być, to srebra mogę dołożyć...dzięki za inspirację
waldek727 10:00, 07 gru 2015

Bogdzia napisał(a)
Wianek śliczny ale te honeycomb wybacz ale mi sie kojarzą z wiejskim wieńcem pod powałą w skansenie.Moje zdanie oczywiscie nie ma zadnego znaczenia bo nie jestem ,,na czasie", wazne ze tylu osobom sie podoba. Pozdrówka serdeczne.

Ja również lubię nazywać rzeczy po imieniu, a i sam także przyjmuję krytykę z pokorą baranka. Nie jestem słodziakiem i dlatego podpisuję się pod słowami Bogdzi.
Wianuszek trafia w moje gusta i jest ładnym elementem w układzie architektonicznym domu, natomiast kulistych plastrów miodu na gałązkach nie rozumiem.
Oczywiście również i moimi słowami nikt nie musi się sugerować w doborze elementów ozdobnych, a zwłaszcza Madzenka.
Pszczelarnia 10:41, 07 gru 2015

Madżenno,

zrobiłam wianek ale wyszła mi "wiocha". Coś mi nie zgrało. Ale pokażę .

Twoje honeycomby bardzo mi się podobają i pasują do Twojego wnętrza. Jakbyś sobie z wydmuszki rumcajasa zrobiła i brodę z waty mu dokleiła, to już bym miała wesołe skojarzenia ale przy tej surowej prostocie honey-ów bardzo mi się podoba Twoja dekoracja. Jest adekwatna.

dorciabe 11:19, 07 gru 2015

Madżen cudowne kolory ozdób
LewOgrodowy 13:31, 07 gru 2015

Wianek przecudny (czy to z witek brzozowych?), widzę jakieś nawiązanie do wzorów malowanych przez mróz na szybie. I brawo za konsekwencję, powtórzony na bombkach motyw plastra miodu - bardzo wysmakowany.
dorciabe 13:52, 07 gru 2015

Madzen, powiedz proszę jakiej wielkości masz te piękne honeycomby i zdradż gdzie zamawiałaś plisss
Konieczki 14:03, 07 gru 2015

Madzenka napisał(a)

Dziękuję, a twoje piny zachwycające. Umieram oglądając Twoje przypięte wianki

Jakbym ja je zrobiła to bym umierała - niestety tylko przypięte
15:46, 07 gru 2015
Piękny,gustowny ogród -nowoczesny ale nie zimny,nie z natury tych aż za bardzo modernistycznych.
Z wielką przyjemnoscią przebiegłam przez wizytówkę,tu i uwdzie przystając na chwilę,by sie podelektować.
Znalazłam inspirację,piekne zastawienie budlei z lawendą oraz bardzo ciekawe zestawienie perovkii-na tle prawie że burgundu perovkia tak delikatnie u Ciebie wygląda.

Różowe bombeczki w tonacji sweet - sugar też pieknie się prezentują
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies