Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Kuba 09:05, 18 kwi 2016

Chciałam zacytować które zdjęcie najbardziej mi się podoba, ale nie mogę wybrać, na wszystkich jest to coś co czyni Twój ogród niepowtarzalnym, nie ma słabszych zakątków, bo wszędzie jest nieziemsko pięknie
_Martini_ 09:19, 18 kwi 2016

Widoki cudne jak zawsze. Zresztą, codziennie wchodzę je pooglądać
Trzmielinki masz pięknie wykulkowane, czy cięłaś je na wiosnę? Ja mam trzy takie, super świecą młode przyrosty ale nieco są rozczachrane.
Mixtoorka 09:46, 18 kwi 2016

Kuba napisał(a)
Chciałam zacytować które zdjęcie najbardziej mi się podoba, ale nie mogę wybrać, na wszystkich jest to coś co czyni Twój ogród niepowtarzalnym, nie ma słabszych zakątków, bo wszędzie jest nieziemsko pięknie

Otóż to Uwielbiam nie będę się powtarzać, że wszystko
wodzyn 09:56, 18 kwi 2016

Madzenka napisał(a)

A to zmienia postać rzeczy, zatem sadź tak jak zapalnowalas

Dziękuję zatem za poradę
abes 09:57, 18 kwi 2016

Oglądam i czytam i mnie z zachwytu zatyka. Z czego masz Marzenko żywopłot za trzmielinami?
mkasia 10:01, 18 kwi 2016

Marzenko, piękny masz ogród, jest dla mnie inspiracją,dla mnie wszystko jest idealne. Właśnie planuje zakup sporej ilości traw w necie. Możesz mi napisać gdzie powinnam składać zamówienie a ktorych sklepów unikać. Już miała dziś zamawiać, ale po przeczytaniu kilkunasty postów wstecz powstrzymalam się.
Margo 10:28, 18 kwi 2016

Madżenko, czy ruszyłu Ci już carexy Bronz Form ?
Moje po cięciu ani drgnęły, ciachnęłam je na 10 cm, bo góra sucha była, ale dół ładny, żywy. Ale to już chyba prawie miesiąc i ani drgną
wodzyn 10:33, 18 kwi 2016

Co do narcyzów to moje też miały być białe a nie są. Chociaż z czasem zbielały ich żółte środki i wyglądają nawet ok. Ale kupowałam jedną odmianę a mam co najmniej dwie
kamasja 13:16, 18 kwi 2016

Sebek napisał(a)
Widzimy - i nie możemy się napatrzeć!

Ja swoje konwalniki opitoliłem cm nad ziemią... Jak nie odbiją to się pochlastam...

Werbeny też mam srylion siewek... Chyba octem je pomaluję, bo wyrywać się mi nie chce

Nie jestem pewna czy Ci odrosną, ja co roku wyskubuję i wycinam tylko te które są zaschnięte (przemarznięte) i rosną jak szalone. Rozłażą mi się już na boki.
Marzenko jak zwykle piękny ogród.
Sebek 16:05, 18 kwi 2016

Marzenko! Z łaski swojej z prośby mojej Zdradz jak Ci się sprawuje ten jasnoszary materiał na poduchach z kompletu na froncie? I z czego Ci on zrobiony?