Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna » Edycja postu

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Zielona 22:58, 18 sie 2016

Uuuuuu.... od jakiegoś czasu piszesz, że doba za krótka, a wskaźnik bezlitośnie wyświetla "low-power". Tym samym udowadniasz, że pod nickiem "Madzenka" wcale nie ukrywa się sztab kilku piszących
Forum to jedna z ostatnich aktywności, która powinna się nam kojarzyć z obowiązkiem, na który TRZEBA znaleźć czas. Otóż nie trzeba
Olej forum i ładuj baterie. I tak jesteś tu najbardziej zorientowana. I mam wrażenie, że będziesz nawet wtedy, kiedy na miesiąc wywiesisz kartkę: "zaraz wracam".
Buziak.

PS A tak właściwie to chciałam Ci napisać, że w zeszłym roku mój trawnik miał jeszcze gorszą nitkowatość. Nawożenie i standardowa wiosenna wertykulacja /bez żadnych dosiewek/ naprawdę go zregenerowały. Tak więc... trawnik też olej
Sebek 23:01, 18 sie 2016

Ogrodem też się zbytnio nie przejmuj, bo ja jeszcze w depresję wpadnę przez Ciebie - no i co wtedy?
Mala_Mi 23:48, 18 sie 2016

Czasoprzyspieszacz.. kto włączył?????
Iwk4 00:17, 19 sie 2016

Madżen, zrób sobie reset, a jak odpoczniesz, Sebek ci takie sprawozdanie zrobi, ze wszystko bedziesz wiedziec na bieżąco . I może o mnie w sprawozdaniu tym razem nie zapomni, hi, hi
Pozdrawiam
nawigatorka 08:10, 19 sie 2016

Marzeno: Odpoczywaj.i cos czuje że ten nowy ogród u Ciebie jest nieunikniony starość i Ty nie idziecie w parze.są tacy ludzie którzy choćby nie wiem ile mieliby lat i tak da młodzi. Znam jedną młoda 94 latkę Ty z tego gatunku buziaki
bata 11:44, 19 sie 2016

Mażdżenko dziękuję za odwiedziny i rady w moim wątku,

dużo słoneczka, coby energii nałapać
lojalna_ 16:06, 19 sie 2016

Marzeno ! chciałabys ...o starosci mowy nie ma teraz musimy byc dlugo młode silne i piekne ( ja musze dlugo bo -- kredyt mam czyli silna napewno hahhaha)

wydaje Ci sie tylko Ci sie wydaje w poniedziałek juz bedziesz miałą potas, przyciete kulki i naładowane akumulatory )))znamy Cie przeciez )))))

steskniona za Twoja energia )))))
Wendy79 19:39, 19 sie 2016

Miesiąc temu śpiewałam sobie: niech ktoś zatrzyma wreszcie czas, ja wysiadam... I wysiadłam No nijak, nie mogę Ci tego słońca życzyć, bo deszczu chcę, deszczu pragnę No chyba, że jeden dzień poleje, to potem może prażyć chwilę. Ślę moc uścisków
Madzenka 20:08, 19 sie 2016

olga80 napisał(a)
Marzenko proszę o pomoc z gapiłam u ciebie buka tricolor i jego liście u mnie straciły ładny kolor wyglądają tak jak by zasychały poradzisz coś ? ma nowe przyrosty więc żyje,ale nie wiem czy jemu czegoś jest brak czy stanowisko słoneczne mu nie odpowiada ?

Zapomniałam odpisać, worki
U mnie tak samo wyglądały buki rok temu, po ataku zdobniczki bukowej (po chemi) i po suszy. Podelwałam je dosyć intesywnie i w tym roku są ok. Wg mnie Twoim tez brakuje wody. Chyba ze miałas wczesniej zdobniczke i osłabione buki maja brzydkie liscie
Buki Tricolor z zasady płowieją w II połowie lata, juz nie maja tak intensywnego bordowego koloru
Madzenka 20:10, 19 sie 2016

Dziekuje za wsparcie mentalne juz weekend doladowuję akumulatorki. W weeknd ogród idzie w odstawkę

Moze jutro wstaiwę jakies zdjecia?