Rozlazi się tylko ta co teraz kwitła. Kwitnąca wiosna jest piekna. Zatem sesleria seslerii nie równa. A moje roze NN maja oedy dlugosci 1,3 M a sa okrywowe....ale juz je całe powycinałam. Wiosna zrobie roszady
Nie dziekuje. Jutro na szczescie weekend to wreszcie komorka nie bedzie dzownić co chwile i nie będę odbierać maili.....
Gdy wyjeżdzam za granice wszystkich nauczyłam ze dzownić wyłacznie w sytuacjach krytycznych ...a gdy jestem w Polsce na urlopie ciagle są same kryzysy...
Podziwiam zjawisko parawaningu... Co jest niezwykłym zjawiskiem socjologicznym na polskich plażach. Ale okazuje sie ze o 16 bez parawanu na płazy nie wytrzymasz....
Na szczęscie na naszej płazy nie ma ścisku i mozna mieć swoj kawałek morza be parawanu
Ale ja w tym roku tylko dwa razy róze nawoziłam, z jednej strony sesleria odmiana chyba heufleriana ( ma 50 cm) się rozłożyła a z drugiej strony jesienna (30 cm) jest stercząca. Myślę, że to kwestia odmiany. No i szkoda mi była kłosów tej heufleriany i ich nie wycięłam tak jak w jesiennej.