Trudno był okolice molo zobaczyć w tym tłumie, takiej ilosci ludzi dawno nie widziałam.... Ale fakt widac ze dbają o centrum. Wolałam jednka wyposażenie Hotelu Aurora na wprost molo - białe hirtensje w białych donicach i kule bukszpanowe. Wyzartych donicahc Diamant lechuzza
Witam Marzenko. Do Ciebie i Twojego wspaniałego ogrodu przysłała mnie Makkasia. Podobno masz Young Lycidas. Możesz już coś powiedzieć o tej róży? Zapach? Pokrój? Zdrowie? Byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedź
Mam ale dopiero od miesiaca.... Kwitła raz a teraz czekam na kolejne tłoczenie. Ma taki zimno filoetowo-rozowy kolor. Dam znac jak zakwitnie drugi raz. Musiałam ja mieć bo kolekcjonuję ostry roz i purpury i Austinki. Obawiam sie ze zmieni lokalizacje bo liczyłam ze jest ciemniejsza a ona niespodziewanie jasno kwitła. Moze ro jednka wina upałów.
Ale ostanio widziałam na zdjeciach Royal Jubilee i powiem Ci ze to jest cudo. Tez ja miesiac temu sadziłam ale jeszcze nie kwitnie.
Super, dzięki Właśnie też uwielbiam Austinki i kuliste kształty u róż. Young L ma niesamowity kolor na fotach i dlatego chciałabym ją mieć. Może przez te upały była teraz u Ciebie jaśniejsza. Podobał Ci się jej zapach czy nic nie wyczułaś?
Royal Jubilee też śliczna. Poczytałam od razu tu o niej:
A jak tam Minervy?
Wiesz, Marzenko, okazało się, że była jeszcze jedna, ostatnia Minerva i kupiłam ją - ma Twoje imię. Rozplenice to zbyt "zwyczajne", aby były pamiątką. Minerva to jest to - nie mogło być inaczej z okazji takiej akcyji
A propos nadmorskiego wypoczynku - ja kocham nasze morze, plaże, w szczególności Kołobrzeg, który odwiedzam niemal co roku od 20 lat i jest jak mój drugi dom - znam niemal każdy jego zakątek
Znam stronkę a Young Lycidas mam nadzieje ze zrobi sie ciemniejsza , własnie dla tego nietypowego koloru ją kupiłam. Przyznam sie ze jej nie wąchalam....